Akik az első babát nem tudták szoptatni, azok a másodikat sem?

Valamiért elment a válaszom.
Szóval a második kislányát két évig szoptatta. Ennyit akartam még írni. Remélem, Neked is sikerül másodjára a szoptatás.

Én - hála Istennek- mindkét gyerekemet tudtam szoptatni.Az elsőnél én is "háromóráztam", a második pedig az első két napban non-stop mellen volt. Másodjára sooksl könnyebben indult be a tejem, az alatt a két nap alatt kilenc centit nőtt a mellbőségem. (Lehet, hogy egyesek fizetnek is a nagyobb mellekért, de én kb. megpusztultam tőle, úgy fájt egy ideig.) Az elsőnél meg nehézkesen indult a tejem.
Ja igen, és az első babánál ezerrel ittam a szoptatós teát, a másodiknál meg egyáltalán nem. Szóval a tapasztalataim alapján, tényleg a minél gyakoribb szoptatás a döntő.
Mikor fogsz szülni?

nekem se ment elsőre. A 3 óránkénti szoptatás, váltott mellből, iagzi tejgyilkos volt nálam. ja és fejtem is, és a védőnő javaslatára a lefejt tejet cumisüvegből kínáltam, ha 3 órán belül megéhezett. Eredmény: cumizavar, szoptatás vége. Persze közben egy vagyont elköltöttem tejserkentőkre.
A másodikkal mindent máshogy csináltam kb. Igény szerinti szopi, két mellből, ha az egyik kevés, és sosem látott cumisüveget (a nagy egy alkalom után rákapott, és elutasította a cicit). Sose fejtem, minek. 15 hós koráig szopott, akkor lettem terhes a 3.

18:59-es vagyok, előbb küldtem el :)
Szóval akkor lettem terhes a 3.al. Aki most 2,5 hós, és gond nélkül szoptatom. Nincs sok tejem pedig, nem feszül, nem fejek, mégis van mindig annyi, amennyi kell. Ja, és nem lóg ám egész nap a mellemen a gyerek, és éjjel is jól alszik... De fogalmam sincs, mikor mennyit eszik, és hányszor pl. Nem mérlegelek, na az is tejgyilkos szerintem. Heti egyszer mérem, hogy hízik e, ennyi elég is.
Szóval nyugi, szerintem neked is menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!