Aki depire és hangulatingadozásra hajlamos volt az első terhességkor, az a másodikat hogy viselte?
össze sem lehet hasonlítani. de már a szülés is teljesen más volt, nem tudom, hogy emiatt van-e, de most le tudom nyomni,ha jönnek a buta gondolatok és kezdenék elkeseredni, pedig éppen tokorgyulladásom van,a 2 éves nagy lányom náthás és lázas volt tegnap, a 6 hetes kis lányom pedig még "csak" kicsit náthás, szóval lenne okom elkeserdni, de most nyugodt vagyok és bizakodó,hogy a nagyobb hamar meggyógyul, a picit pedig sikerül megvédenünk némi odafigyeléssel.
Az alakom sosem volt nagy szám, de most ugyanannyi vagyok, mint a második tehrsségem előtt, nem híztam semmit mióta itthon vagyunk, sőt fogytam 3 kg-t, igaz most épp másféfl óránkétn szoptatok :)
szerintem sokkal könnyebb a második babát feldolgozni és higgadtabban kezelsz mindent. A másodiknak már egyészen pici korban is tudtam örülni, míg az elsőnél az első félév rettegés volt szinte csak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!