Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha vigyáznál a 4 hónapos...

Ha vigyáznál a 4 hónapos babámra mondjuk egy órát, és határozottan megkérnélek, hogy ne adj neki ebben az egy órában semmit (tea, cumi, paprikáskrumpli), te adnál neki mégis?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha neked meggyőződésed, hogy a gyereknek tea az kell, de más gyerekére vigyázol aki határozottan megkér, hogy ne adj neki teát, te adnál mégis (mondjuk nyűgös a baba) mert úgyse fog kiderülni? Vagy tartanád magad anyuka kéréséhez a meggyőződésed ellenére is?

2012. márc. 14. 10:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem itt, gyakorló anyukák körében mindenki tudja, belátja, hogy a szülő kérése "szent".

de sajnos nagyik, nagypapák szeretnek a saját fejük után menni, és sajnos a baba issza meg a levét.

2012. márc. 14. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mar a kerdes olvasasa kozben azt akartam irni, hogy itt anyukak valaszolnak, nyilvan azt mondja mindenki, hogy nem adan. :-) kerdezz anyosokat, nagymamakat inkabb :-)

11-es jol leirta, nem ismetelnem. :-)

Egyebkent nyilvan nem adnek. :-):-)

2012. márc. 14. 11:50
 13/14 anonim ***** válasza:
nyílván nem adnék,még akkor sem ha a saját gyerekemnek adtam egyik idősen teát,és elkezdtem a hozzátáplálást,vagyis tejpépet is evett és gyümölcsöt is..az anyósok,dédik rendkívül tudják mit lehet a gyereknek adni,természetesen nem az én családomban,mert ott kérdés nélkül senki nem ad semmit a 10,5 hónapos fiamnak,de a férjem anyukája,és nagyanyja rendszerint bepróbálkoznak,pl a múltkor hájas süteményt akartak a fiamnak adni és pogácsát,arról ne is beszéljünk,hogy szó nélkül elviszik a gyerekem,ha pl megérkezünk és csodálkoznak ha sír,mert nem vagyok ott,vannak érdekes dolgaik,igazából félek rájuk bízni,még fél órára is,az más hogy már 10,5 hó naposan rengeteg dolgot eszik,de azért még mindig nem mindegy mit ad
2012. márc. 14. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnék, anyám tuti adna...
2012. márc. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!