Én nyírfa cukrot használok, az egész családnak, már fogytam is:), de ez más téma.
A kicsi ételeibe nem rakok cukrot (még).
Sóból pedig a Himalája sót használom.
2012. márc. 13. 15:05
12/18 anonim válasza:
pontozzatok csak le..komolyan ennyi idióta..pontozgatás nekik élvezet..
2012. márc. 13. 15:24
13/18 anonim válasza:
Gyümölcscukrot sparban tescoban is lehet venni.
2012. márc. 13. 15:30
14/18 anonim válasza:
agavé szirup,vagy a legtöbbször semmi.
2012. márc. 13. 15:31
15/18 anonim válasza:
Nyírfacukor (másnéven xilit). Ez nem cukor, hanem egy édes ízű természetes növényi kivonat. Nem hogy nem egészségtelen, de kifejezetten egészséges. Jó a fogaknak, torokfertőtlenítő hatása van. Ehetik cukorbetegek, candidában szenvedők.
Cukrot (legyen az gyümölcscukor, nádcukor, barnacukor) nem adnék kisgyereknek semmi pénzért.
2012. márc. 13. 15:51
16/18 anonim válasza:
Mi Penny-ben kaptunk gyümölcscukrot, fél kiló 600 Ft körül volt. Szerintem pedig igenis kapjon a gyerek némi cukrot, hiszen amint bekerül bölcsibe, oviba, ott is megfogja kapni. Óvónő ismerős is azt mondja, hogy kell a gyereknek a cukor, nem kell mindig végletekben gondolkodni, hogy egyáltalán nem kaphat a gyerek, mértékkel mindent kaphat.
2012. márc. 13. 22:07
17/18 anonim válasza:
Sokan nem tudják,de a cukor is kell az idegrendszer fejlődéséhez.Nyílván nem sok,meg nem állandóan,de valamennyi kell!
2012. márc. 13. 22:15
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Engem azzal ijesztgettek, hogy a kristálycukor nem tesz jót a baba fogainak, ezért használjak inkább nyírfacukrot. Utánanéztem, de valami iszonyat drága, úgyhogy még a nádcukor felé hajlok, azért az jobban megfizethető. Persze azt is csak mértékkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.