Milyen cukrot használtok (ha használtok) a baba ételei, italai édesítésre?
Figyelt kérdés
Sima kristálycukor, nyírfacukor, nádcukor, barna cukor? Melyik szerintetek a legjobb?2012. márc. 13. 14:03
1/18 anonim válasza:
Én gyümölcscukrot vettem. A kristálycukor 1 éves kor alatt nem ajánlott.
3/18 anonim válasza:
2. vagyok,semmi baj a kristálycukorral,csak arról van szó,hogy só,és cukor megterheli a vesét,így igyekezni kell minél kevesebbet adni neki,nagyon ritkán cukrozom pl,sót sem kap csak nagyon picit néhány ételébe
5/18 anonim válasza:
Szia, én gyümölcscukrot (fruktózt) használok, sőt, az egész család áttért erre, sokkal egészségesebb.
8/18 anonim válasza:
Bocs az offért, de gyümölcscukrot hol lehet venni? Ez ugyanolyan, mint mondjuk a szőlőcukor?
9/18 anonim válasza:
sima kristálycukor, vagy nádcukor, de nagyon minimális mennyiségben.
10/18 anonim válasza:
Szőlőcukrot és gyümölcscukrot is lehet venni a dm-ben. A kettő nem ugyanaz.
Én egyelőre nem édesítek 8 hónapos lányomnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!