Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Június végén születő babát...

Június végén születő babát mibe öltöztessem?

Figyelt kérdés
Milyen ruhákat kell beszerezni egy nyári babának? Gondolom, a plüss rugdalózó túl meleg lenne. De akkor mit lehet ráadni?
2012. márc. 13. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Nyáron semmilyen rugit, kivéve hűvösebb napokon. Vegyél 1-2 db pamut rugit de olyat aminek nincs ujja. Leginkább napozó, body (ujjatlan és r.ujjú) 1-2 pamut zokni.
2012. márc. 13. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem azért kell rugdalozó is,mert nem biztos hogy egész nyáron nagyon-nagyon meleg lesz. de nyílván nem plüsssből,hanem valami pamutosabbat. szerezz be 1-2 db hosszú és rövid ujjú badykat is. én is nyáron szültem,és amikor meleg volt akkor vagy napozóba volt,vagy rövidujjú badyba (és adtam rá kiszoknit is)
2012. márc. 13. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én lánykám júni.24.-én született tavaly. Pont egy hidegfront hatására,amikor hazajöttünk a kórházból még a fűtést is bekapcsoltuk. :) Ujjatlan body,pamut rugi, rövid ujjú body. 1-2 napozó,de megteszi az rövid ujjú body. Ha hűvösebb volt pamut rugiban volt ujjatlan bodyval, pelenkával takartam séta közben, hűvösebbnél pléddel. Nem nagyon használtuk ki a nyári cuki cuccokat sajnos. Plüss rugi nem kell,majd csak őszre. :)

Jó babázást! :)

2012. márc. 13. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is azt akartam írni, mint az előttem író. Valóban nyári babánál alapból napozóra gondolnánk, csak ne legyen rosszabb idő...

Én vennék 1-2 hosszú ujjú pamut rugit, 2-3 ujjatlan pamut rugit. 3-5 napozót, 5 db rövid ujjú, 5 db ujjatlan és 2 db hosszú ujjú bodyt. Vennék kb. 3 pár zoknit, 2 db pamut sapit és egy csipkés nyárit. És vennék még kb. 3 db kocsikabátot. Én nagyon kihasználtam a takaróinkat. Vettem egy vékony pamutot, egy vastagabb flanelt és egy még vastagabb plüsst. Ez egy nyári babának szerintem egy nem túl bőséges ruhalista

üdv: egy három gyerekes

2012. márc. 13. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, én július elején szülök, és épp most vettem 1800.- Ft-ért a következőket: 2 pamut kisnadrág, 1 kiskabát, 3 body, 1 pamut és 1 PLÜSS rugdalózó. Ez egyben volt 1800., mert turkáltam, 56-os méretből, ami valószínűleg pár hétig lesz csak jó, és utána el lehet dobni. Mind tökéletes állapotú, és kimosott. Tavaly júliusban is volt 1-2 olyan pár nap, amikor kellett volna a plüss, olyan hideg volt, akkor jó hogy van. Ha meg nem, eldobom. En direkt nem vettem az első pár hétre drága dolgokat, így ezeket nem sajnálom.
2012. márc. 13. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
1 plüss rugi nem árthat, ha hidegebbre fordul az idő, kényelmesebb pl. sétálni estefelé, mint plédekkel takargatni, vagy a kisnadrág, ami felcsúszik a szárain neki.
2012. márc. 13. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahogy a 3. válaszoló mondja!

Nekem tavaly június 29-én született a kisfiam, záporeső és jéghideg volt! Szerencse, hogy volt egyetlenegy hosszú ujjú szett (ez is pamut) kocsikabáttal, mindennel, mert abban hoztuk haza és bizony nálunk is be kellett fűteni.

2012. márc. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!