Milyen ruhákat kell beszerezni egy nyári babának? Gondolom, a plüss rugdalózó túl meleg lenne. De akkor mit lehet ráadni?
2012. márc. 13. 11:46
1/7 anonim válasza:
Nyáron semmilyen rugit, kivéve hűvösebb napokon. Vegyél 1-2 db pamut rugit de olyat aminek nincs ujja. Leginkább napozó, body (ujjatlan és r.ujjú) 1-2 pamut zokni.
2012. márc. 13. 11:48
2/7 anonim válasza:
szerintem azért kell rugdalozó is,mert nem biztos hogy egész nyáron nagyon-nagyon meleg lesz. de nyílván nem plüsssből,hanem valami pamutosabbat. szerezz be 1-2 db hosszú és rövid ujjú badykat is. én is nyáron szültem,és amikor meleg volt akkor vagy napozóba volt,vagy rövidujjú badyba (és adtam rá kiszoknit is)
2012. márc. 13. 11:56
3/7 anonim válasza:
Az én lánykám júni.24.-én született tavaly. Pont egy hidegfront hatására,amikor hazajöttünk a kórházból még a fűtést is bekapcsoltuk. :) Ujjatlan body,pamut rugi, rövid ujjú body. 1-2 napozó,de megteszi az rövid ujjú body. Ha hűvösebb volt pamut rugiban volt ujjatlan bodyval, pelenkával takartam séta közben, hűvösebbnél pléddel. Nem nagyon használtuk ki a nyári cuki cuccokat sajnos. Plüss rugi nem kell,majd csak őszre. :)
Jó babázást! :)
2012. márc. 13. 12:16
4/7 anonim válasza:
Igen, én is azt akartam írni, mint az előttem író. Valóban nyári babánál alapból napozóra gondolnánk, csak ne legyen rosszabb idő...
Én vennék 1-2 hosszú ujjú pamut rugit, 2-3 ujjatlan pamut rugit. 3-5 napozót, 5 db rövid ujjú, 5 db ujjatlan és 2 db hosszú ujjú bodyt. Vennék kb. 3 pár zoknit, 2 db pamut sapit és egy csipkés nyárit. És vennék még kb. 3 db kocsikabátot. Én nagyon kihasználtam a takaróinkat. Vettem egy vékony pamutot, egy vastagabb flanelt és egy még vastagabb plüsst. Ez egy nyári babának szerintem egy nem túl bőséges ruhalista
üdv: egy három gyerekes
2012. márc. 13. 13:00
5/7 anonim válasza:
Szia, én július elején szülök, és épp most vettem 1800.- Ft-ért a következőket: 2 pamut kisnadrág, 1 kiskabát, 3 body, 1 pamut és 1 PLÜSS rugdalózó. Ez egyben volt 1800., mert turkáltam, 56-os méretből, ami valószínűleg pár hétig lesz csak jó, és utána el lehet dobni. Mind tökéletes állapotú, és kimosott. Tavaly júliusban is volt 1-2 olyan pár nap, amikor kellett volna a plüss, olyan hideg volt, akkor jó hogy van. Ha meg nem, eldobom. En direkt nem vettem az első pár hétre drága dolgokat, így ezeket nem sajnálom.
2012. márc. 13. 14:04
6/7 anonim válasza:
1 plüss rugi nem árthat, ha hidegebbre fordul az idő, kényelmesebb pl. sétálni estefelé, mint plédekkel takargatni, vagy a kisnadrág, ami felcsúszik a szárain neki.
2012. márc. 13. 14:07
7/7 anonim válasza:
Ahogy a 3. válaszoló mondja!
Nekem tavaly június 29-én született a kisfiam, záporeső és jéghideg volt! Szerencse, hogy volt egyetlenegy hosszú ujjú szett (ez is pamut) kocsikabáttal, mindennel, mert abban hoztuk haza és bizony nálunk is be kellett fűteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!