Május közepén születő babát mibe öltöztessem?
Figyelt kérdés
Milyen ruhákat kell beszerezni egy májusi babának? Gondolom, a plüss rugdalózó túl meleg lenne. De akkor mit lehet ráadni?2012. márc. 13. 10:59
1/7 anonim válasza:
Rövid ujjú body, pamut tipegő és egy babapléd. Mi így hoztuk haza lányomat. Olyan 25 fok meleg lehetett, a kocsiban még több, mert napon állt.
2/7 anonim válasza:
Nekem is május közepén született a fiam.Mi hosszú ujjú bodyba kis lábas naciba és egy fehér pamut rugdalózóba hoztuk haza.Nem volt 25 fok de meleg volt.
Viszont pár nappal később meg nagyon hideg lett.Mikor először lementünk sétálni babakocsival akkor már volt rajta egy macis overál meg sapka.Tehát mindenképp szerezz be melegebb holmit is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A tipegő az micsoda? Ami olyan, mint egy rugdalózó, csak rövid a lába szára? És pamutsapka nem kell kb. 20-25 fokban?
2012. márc. 13. 11:30
4/7 A kérdező kommentje:
Illetve otthon mibe legyen? És éjszaka miben aludjon?
2012. márc. 13. 11:30
5/7 anonim válasza:
Május elején születtek ikreim, hosszú ujjú body és rugdalózó, kabátka és sapka volt rajtuk. Nyáron idebent hosszú ujjú cuccok voltak a babákon, csak kint a nagy melegben adtam rájuk rövid ujjút.
6/7 anonim válasza:
Szerintem otthonra a legkényelmesebb a babáknak a pamut rugdalózó, alá body. Ha picit hűvösebb van, zoknit is lehet alá adni. Én ebben is altatom őket éjjel + hálózsák.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Akkor a pamutrugdalózók tűnnek a legegyszerűbb megoldásnak, bodyval és sapkával.
2012. márc. 13. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!