Ma be kell mennem egy pláza szerűségbe, babám is jön velem. De hogyan szállítsam?
Figyelt kérdés
7,5 hós még nem ül. Vihetem csak úgy ölbe? Kb fél órás dolgom van. Babakocsi kizárva, mert ha nem álmos, akkor ordít benne, mert nem lát ki.2012. márc. 13. 11:35
11/12 A kérdező kommentje:
Elképesztő milyen gyorsan magukra tudják kötni.
A csípő hordozás lenne a legjobb nekünk. De ha én ezt meg tudom tanulni, akkor mindenhova így fogunk járni. :)
2012. márc. 13. 11:59
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha megírod nekem priviben, hogy hol laktok, megpróbálom kikeresni Neked, hogy hol van a legközelebbi hordozós klub, ahova ha elmentek segítenek Neked megkötni a mei tait vagy a karikás kendőt:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!