Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma be kell mennem egy pláza...

Ma be kell mennem egy pláza szerűségbe, babám is jön velem. De hogyan szállítsam?

Figyelt kérdés
7,5 hós még nem ül. Vihetem csak úgy ölbe? Kb fél órás dolgom van. Babakocsi kizárva, mert ha nem álmos, akkor ordít benne, mert nem lát ki.
2012. márc. 13. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
persze viheted ölbe is vagy ha van hordozod abba
2012. márc. 13. 11:37
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Az ölben cipelés mellett egy megoldás lehet, ha olyan helyre mentek ahol van olyan bevásárló kosár, amin van hordozó - akkor abba bele tudod tenni, onnan kilát, elnézelődik... persze vigyél alá nagyobb méretű pelust! Ha nincs ilyen, akkor marad a kézben hordozás, csak ugye úgy elég nehézkes intézkedni...
2012. márc. 13. 11:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány kg a gyerek, de ha karban viszed nem hiszem, hogy kibírsz fél órát, főleg ha még csinálnod is kell közben valamit. Nincs esetleg kendőd vagy más ilyesmi hordozód? Mert abban fél óra könnyen eltelik a babád pedig tud nézelődni (hosszabb távon is érdemes elgondolkodni ezen, ha szeret ölben lenni, de utálja a kocsit)
2012. márc. 13. 11:38
 4/12 A kérdező kommentje:

Nincs sok választásom, hisz a kendőhöz úgy tudom már nagy, hordozónk nagyon nehéz, olyannyira, hogy a kocsihoz alig bírom kivonszolni. Ilyen hordozós bevásárló kocsis valami pedig nincsen.

Supermarketbe rá teszem a hordozót a nagy bevásárlókocsira és meg van oldva, de itt nincs ilyen opció.

8 kg, de az ölben cipelés lesz a legjobb megoldás, ha ezzel nem ártok neki. Mármint a gerincére gondolok, mert ugye ő "ül" rajtam, vagy hogy is fogalmazzak. Függőlegesen van, a testemmel párhuzamosan.

2012. márc. 13. 11:43
 5/12 anonim ***** válasza:
A kenguruhoz, vagy hordozó kendőhöz sem nagy, ez tévedés. Ha van akkor abba tedd bele. Nem ártasz a gerincének egyáltalán, viheted ölbe, csak mindkettőtöknek kényelmesebb lenne egy kenguru.
2012. márc. 13. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj, semmi baja nem lesz attól, ha ölben viszed :)
2012. márc. 13. 11:45
 7/12 anonim ***** válasza:

A kendőben, ha valaki bírja 15kg-os gyerek is cipelhető így nagynak semmi képen nem mondanám. Max szokatlan lehet neki. Nekünk babazsákunk volt ami alkalmi használatra tökéletes, kis helyen elfér, nem kell kötözgetni 1 mozdulattal beletehető a baba és nekik érzetre ha a csípődön hordozod olyasmi, mintha karban lenne. A fél vállas terhelést meg rövid ideig könnyen el lehet viselni.

De ha nincs ilyen és most kell menned, babakocsit utálja, hordozót nem bírod el akkor nem marad más választásod. Még akkor se, ha esetleg senki nem hagyja jóvá :)

2012. márc. 13. 11:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Délután kell mennem. Hát igazából vagy ez vagy van egy mei tai, de ehhez én nagyon buta vagyok úgy tűnik. Egyedül nem tudom felkötni.
2012. márc. 13. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Neten vannak videók ahol bemutatják lépésről lépésre, hogy mit kell tenned. Keress rá :) délutánig még gyakorolhatod. Aztán max nem sikerül és marad a kézben cipelés.
2012. márc. 13. 11:53
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszike.:)

Megnyugodtam, végül is nekem az a lényeg, hogy ne ártsak a kis gerincének. Ugyanis imád nézelődni, de ha fektetem a karomban, akkor fészkelődik, húzza fel magát, ha nem jön össze akkor sír. Így ez az egyetlen járható út.

Megnézem ezeket a videókat. Köszönöm.

2012. márc. 13. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!