Hogy etessem? 9 hónapos a kisbabám, talán a foga jön, mert egy ideje nem fogadja el az ételt ha kanállal kínálom, csak darabosat enne. Ezzel nincs is baj, csak keveset eszik.
Nálam ugyanez volt majdnem 1,5 hétig. Az első két foga bújt most ki, és rendesen a délelőtti gyümölcsöt volt hajlandó megenni, a főzeléket szinte egyáltalán, a tejpépet úgy ahogy. A főzelékezés most is nehezebb, még jön a két fog, de már kibújtak egy hete, de azért már jobb a helyzet.
10,5 hónapos leányzó anyukája
A sok tápszer miatt aggódom, hogy nem baj e az neki, hogy ennyi tejet iszik.
Sajnos már elég régóta csinálja ezt több mint 1 hete. Ma pl inkább nem is ebédelt szegénykém:-( Már a darabosat sem kérte, de még a tápszert sem. Úgy feküdt le aludni, hogy nem is evett. Bár nem aggódom, mert ha éhes biztos, hogy nem alszik el.
Szerintem a tápszertől baja nem lesz, ha esetleg tovább csinálná, akkor érdemes orvost megkérdezni, olvastam olyat is, hogy ha vashiányos a baba, akkor is produkálhat ilyesmit. Nálunk is olyan másfél hét volt, bár a gyümit és a tejpépet azért megette és babakekszet is majszolt.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!