Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen káros hatása van annak...

Milyen káros hatása van annak a későbbiekre nézve, ha egy 1,5 éves a tévé előtt van etetve?

Figyelt kérdés
Nem vagyok híve a tévé előtti etetésnek, evésnek, de tudtok konkrét dolgot mondani?
2012. márc. 11. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy jó szokás, de én nem hiszem, hogy később ennek bármiféle negatív következménye lenne.
2012. márc. 11. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos sajat pelda a fiam annyira rossz evo volt+ szorulasos hogy ugy voltam vele hogy mindegy hol eszik es mit csak egyen. Apja is mindig tv elott eszik. Most 5 eves es sajnos nalunk nincs meg az hogy egyutt leulunk nyugiban az asztalhoz enni meg mindig a nappalibam esznek a tv elott a fiam valogatos van hogy ker valamit korakom neki bele se kostol es mondja hogy megse ezt keri. A nassolos gyerekek meg jol el is hizhatnak ugyanis tvnezes kozben joval tobbet tid az ember megenni mintha csakis arra koncetralna. Szerencsere a fiam nem nassol meh ahhoz is rossz evo
2012. márc. 11. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Szocializáció szempontjából fontos, hogy a család együtt étkezzen. De sajnos férjem pl. mindenért üvölt a közös evések közben, úgyhogy úgy vagyok vele, hogy inkább tv előtt etetem a gyerekemet, mint vele.
2012. márc. 11. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is sokszor eszik a férjem a tv előtt, és én ezt nem szeretem, pont a gyerek miatt... ma a tv előtt fetkőztette a babát az esti fürdéshez, aki sírt közben (egész nap ment az átkozott tv!), jól össze is vesztünk, hogy nem bír leszakadni róla... a gyereknek meg már sok szerintem az ingerekből, fáradt is volt, a tv csak szól reggeltől estig (mármint hétvégén, mert hogy a férjem ezzel "pihen") Hát jobban örülnék ha nyugiban olvasna inkább.
2012. márc. 12. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még nem igazán érti mit lát a tévében.

Az enyémet egyedül a reklámok szokták "beszippantani", ez mondjuk tényleg durva. Ha megy is a háttérben, nem figyel rá, de amint jön a reklámblokk, mint vmi kis zombi, le sem veszi a szemét róla.

Egyébként meg a rajz és animációs filmeket szereti, Madagaszkár pingvinjeit szokta nézni, meg velem a Simpson családot, szerintem ennyitől semmi baja nem lesz, bár a szemünknek nyilván nem használ (ritkábban pislogunk, kiszáradhat, hamar elfárad, hosszú távon romolhat jobban), de ez igaz a monitorra is.

2012. márc. 12. 07:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgy látszik ez nagyon férfi dolog. :)

Egy ismerősöméknél is az van, hogy a tévé előtt bármennyi kaját bele tudnak tömni a 3 éves gyerekbe, és mostmár súlyos emésztési problémái vannak, és kezd nagyon hízni. Ez mondjuk nem a tévé hibája persze, csak közvetve. :S

2012. márc. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!