Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokat alszik a babám?

Sokat alszik a babám?

Figyelt kérdés

Kb. Este 10-11 körül elalszik, reggel 6-7 körül ébred, van hogy éjszaka egyszer felkel.

Délelőtt is és délután is alszik úgy másfél-2 órát. Vannak napok amikor csak egyszer alszik napközben egy 2 órát, van, hogy délelőtt és délután 1-1,5 órákat.

13 hónapos.

2012. márc. 11. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az én lanyom is ennyit alszik, csak ő mas elosztásban. Ő este 8 körül alszik el, reggel 7-ig, és ebéd után alszik kb 2 órát. De ha korábban kelt, akkor akar 3 óra is megvAn ilyenkor.
2012. márc. 11. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
enyém 1.5 éves, ő 8-alszik el és 7/30-8/30 között kel (1X felkel enni), napközben 1X alszik 11/30-3-ig.
2012. márc. 11. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Ahogy kiírtam a kérdést megfordult a helyzet, most meg alig alszik, úgy napi 1-1,5 órát.

Köszi a válaszokat.

2012. márc. 19. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!