Mi az, amit újonnan vettél vagy mindenképpen csak újonnan vennél első babádnak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 15:23
11/15 anonim válasza:
Elmagyarzza valaki hogy a 16.04_es miert lett 0-ra lepontozva?
12/15 anonim válasza:
mi nagyon sok kis ruhát kaptunk és a kiságy is használt
viszont új légzésfigyelőt, orrszívót, pár kis ruhát, amit nem feltétlenül hazára vettem, ágyneműt, kádat, cumit, cumisüveg, pólya, most ezek jutnak eszembe
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, én egyelőre nem pontoztam senkit, majd visszatérek rá. Még egy kérdés: hogy viszonyultok a használt mellszívóhoz, sterilizálóhoz, pelenkacserélős matrachoz? Jobb, ha tudjuk ki használta előtte, vagy inkább újat vennétek (pl mellszívónál azért az intim, nem?)
Én abból, ami közvetlenül éri a pici bőrét- újat vettem, meg textilpelusokból, cumisüvegből. MInden mást kaptunk használtan.
2009. jún. 10. 19:18
14/15 anonim válasza:
szia, én a barátnőm mellszívóját és sterilizálóját használtam/használom, idegené nem kéne. De ez így szerintem nem gáz.
15/15 anonim válasza:
Mi a babakocsit, kiságyat, etetőszéket vettük használtan, meg ruhákat kaptunk. A mellszívót pedig az anyukámtól "örököltem". Szerintem babakádat, játékokat nyugodtan el lehet fogadni, ha nagyobb gyerek után maradt meg, pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!