Mennyiket híznak a közel 1 éves babák havonta?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 13:33
1/9 anonim válasza:
Kislányom kb. 0,5kg!! Néha picit többet!
2/9 A kérdező kommentje:
Ó te jó ég, kisfiam a töredékét :(
2009. jún. 10. 13:39
3/9 anonim válasza:
Néha semmit, néha meg 10-20 dekát is hízott... Mondjuk előtte sem volt az a nagyon hízékony fajta. 0,5 kilót utoljára 6 hónapos korában hízott a kislányom.
4/9 anonim válasza:
Az enyém 11 hósan hízott 0.5 kg. 12 hósan 20dkg-ot. Olyan idegesítő, mert most alig eszik.
5/9 anonim válasza:
Szerintem 10-20 gr normális. Hiszen most már nagyon mozognak. Az enyém fél évesen volt 10,66, most 15 hónaposan 11,2 és a védőnő szerint még így is majdnem túl nagy.
6/9 anonim válasza:
20-30 dkg-ot hizott kislányom 1 évessen!
7/9 anonim válasza:
az én kislányom 11 hónapos, nincs még 9 kg. Van hogy semmit, utolsó hónapban fél kg-t hízott
8/9 anonim válasza:
20 dkg-t hizogat mostanság és az teljesen jó, hisz egész nap jár kel:)
9/9 anonim válasza:
Az én fiam még csak 10.5 hónapos, de ő 30-40 dkg-t hízik általában havonta. Most, hogy több foga jön egyszerre, fogyott is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!