Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vigyem foglalkozásokra?

Mikor vigyem foglalkozásokra?

Figyelt kérdés

Lányom lassan, de biztosan 8 hónapos lesz.

Most tanulgat előre fele mászni, már amikor valamiért "küzdenie" kell, pl. játék.

Hátra fele tud mászni, tehát eddig így közlekedett. Nagyon érdeklődő és nyitott mindenre. Csupa mosoly szerencsére.

Még nem tud ülni. Néha pár percre megül magában, de inkább előrehajol a lábához. Viszont akkor elkeseredik és sír. Gondolom azért, mert fáj neki úgy vagy nem tud játszani. Erőltetni nem akarom az ülést egyenlőre. Babakocsiban, ölben pedig kitámasztva megül, de hosszútávon nem szereti.

Amolyan örökmozgó típus ..

Úgy gondolom, hogy már most le vagyunk maradva a civilizációtól. Persze gyakran sétálunk kint, megyünk vásárolni, stb.. nézelődik, tetszik neki, de gondolom ez édes kevés neki.

Voltunk már baba társaságban, nézte a többi gyermeket. Volt, aki majdnem átsétált rajta és majdnem a hátára lépett. Tudom, hogy a gyerekek csak mennek, nem "érdekli" őket semmi, ha látnak valamit, de félek, hogy nem fogják "észrevenni" a lányom.

Vigyem vagy még ne?!

2012. márc. 10. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vinném. Figyelni kell rá, és nincs gond.
2012. márc. 10. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi már 4 hónaposan mentünk. Vigyázni kell rá.
2012. márc. 10. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Menjetek mi is most tervezzük 7 hósommal.
2012. márc. 10. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
mi 6 hósak vagyunk, és már 3x voltunk csiribiri tornán, én kifejezetten csak a társaág miatt viszem, de nagyon élvezi is. első alkalomkor pityergett kicsit, mert már egy mászni tudó kisfiú keresztülgázolt a kezén, dehát oda kell figyelni és nem lesz semmi gond :D
2012. márc. 10. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Vigyed nyugodtan. Amíg vele mégy foglalkozásokra, addig nemigen lesz se testi, se lelki baja. Szerintem az csak akkor kezdődik, mikor már egyedül (anya nélkül) kell helyt állnia társaságban.
2012. márc. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!