Ilyen időben 2 hetesen már kivihetem a picit sétálni?
Figyelt kérdés
Persze, nem órákra, csak 1-2 kör az utcában, hogy szokjuk a levegőt. Aztán majd egyre többet. Sajnos, nincs erkélyünk, hogy kitegyem levegőzni.
És mennyi ruhát adjak rá így 25-30 fokban? Takaró?
(első baba, tapasztalatlan vagyok még)
Köszönöm!
2009. jún. 10. 10:12
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy ki csak ne a legnagyobb melegbe. Csak késő délután. Nem kell jobban felöltöztetni, mind magadat. Egy kis body vékony rugdalózó bőven elég, persze sapival. Betakarni meg egy könnyű lepedő vagy textilpelenka is megteszi.
2/4 anonim válasza:
Így van. Lehetőleg 11 és 15 óra között ne vidd ki, mert nagy az uv sugárzás. Akár a nap is érheti, de akkor kend be a bőröcskéjét napvédő krémmel. Minél magasabb faktorszámúval.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. jún. 10. 10:59
4/4 anonim válasza:
Persze, én már 1 hetesen kivittem és akkor is ilyen meleg volt. Egy rövid ujjú bady és egy vékony takaró, meg sapi elég rá. Nem kell túlöltöztetni, mert az még rosszabb. És nem kell a melegöltözetre szoktatni, mert az sem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!