Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra kéne elfogynia egy...

Mikorra kéne elfogynia egy üveg Vigantolnak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 18:52
1 2
 1/14 anonim válasza:
8%
én sosem adtam a gyereknek,mert mindig elfelejtettem,egyébként is ha változatosan eszik,meg sokat van levegőn,akkor teljesen felesleges.Azért 3 havonta írattam,mert a védőnő fontoskodott a szedésével kapcsolatban.néha volt úgy,hogy kérdezte a doktornéni,hogy hogy iratok,már elfogyott? olyankor mondtam,hogy még valamennyi van,csak nem szeretnék állandóan ide járni...:)
2012. márc. 9. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
azt hiszem, mi összesen 3 üveggel fogyasztottunk per gyerek, és én is szedtem terhesség alatt. De ugye első évben végig szedi, utána meg 3 éves korig meg csak télen-ősszel.
2012. márc. 9. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
másfél éves a fiam, eddig pontosan 2 üveg fogyott
2012. márc. 9. 19:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 6 hònapig volt elég 1 üveg.
2012. márc. 9. 19:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekünk most fog elfogyni az első üveg, fél éves korára.
2012. márc. 9. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk még sosem fogyott el egy sem, 3 havonta újat írattam, mert a dokinéni azt mondta, így kell. De nagyjából a fele fogyott el ennyi idő alatt.
2012. márc. 9. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Egy éves a lányom, a második üveg végén járunk. Van itthon még egy, de nem biztos, hogy ki kell bontani, mert ugyebár csak április végéig kell kapnia.

Az első üveg kicsit gyorsabban fogyott el, mert eleinte mindig mellé cseppentettünk. :)

2012. márc. 9. 20:17
 8/14 kíváncsicska ***** válasza:
A lányom 3 hónapos múlt és most fogy el az első üveg.Nekünk elég megemelt cseppszámban kell szednie napi 3-4 csepp (orvosi utasítás).Most a 3 hónapos státuszon vette vissza 2 cseppre/nap.
2012. márc. 9. 20:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Babám 7 hónapos és mostanra fogyott el. Akkor jól adagoltam? Eleinte volt néhányszor hogy elfelejtettem...
2012. márc. 9. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is féléves korára fogyott el és mi is sokat bénáztunk az elején, így sok csepp mellé ment.
2012. márc. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!