Mi van akkor, ha én a kislányomnak csak 1éves koráig adtam a D-vitamint?
Figyelt kérdés
Én így tudtam...2012. márc. 9. 18:16
1/5 anonim válasza:
tényleg így van. 1 éves korig minden nap 1 csepp, utána 3 éves korig a téli időszakban kell adni.
2/5 anonim válasza:
Nekem most 2 éves és télen kellett heti 2x2 cseppet.(de én néha elfelejtem)
3/5 anonim válasza:
Nincs semmi. Én akkor adtam ha eszembe jutott és én 2 éves korig tudtam a téli adást de én se adtam már neki. Most is mindig elfelejtem a 7hetesemnél. Amikor eszembe jut, adok neki egyszerre többet.
4/5 anonim válasza:
"Nincs semmi..."?? Ezzel az erővel ne is add, azt kész. Nagyon is fontos dolog, utána kell nézni, hogy mit okozhat a D-vitamin hiány. Angolkórt, többek között.
1 éves korig kell minden nap adni, utána 3 éves korig kell adni a kevésbé napos időszakban (nálunk a doki azt mondja, hogy szeptembertől májusig).
5/5 anonim válasza:
Akkor aki elfelejti vagy rosszul tudja (vagyunk egy páran) az akassza fel magát,nem? :p Nincs semmi baja a kislányomnak a D vitamin hiánya miatt pedig már 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!