Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen vitamint adjak 2. éves...

Milyen vitamint adjak 2. éves kislányomnak?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon beteges,rengeteget vagyunk kórházban(jelenleg is).Ráadásul nagyon vékonyka,most,hogy beteg méginkább.Ha hazajövünk a kórházból szeretnék neki valami olyan vitamint adni ami tényleg nagyon jó,nagyon sok minden van benne és természetes alapú.Immunerősítőnek megpróbálom neki az Immuntoforinát,és e mellé szeretném adni még a vitamint.Mit ajánlanátok?Válaszaitokat előre is köszönöm!
2011. jan. 14. 15:49
 1/7 A kérdező kommentje:

Még annyi,hogy az ár nem érdekes csak tényleg legyen jó!

Próbáltunk már Aloe Vara termékeket(FLP),Béres cseppet,Vitacolant,Grepfuit mag kivonatot ezek nem igazán jöttek be.

2011. jan. 14. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Tojásban 16 féle vitamin van. De sok vitamin van a gyümölcsökben is. A tabletták és a gyógyszerek nem valódi vitaminok. Némelyeikben egyáltalán nincs is,csak a reklámban.
2011. jan. 14. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy több vitamint etetsz meg vele a nyers zöldséggel-gyümölccsel és a változatos étkezéssel, mint a tablettákkal.Még a természetes vitaminok ként árult tabl. cseppek is sokkal több szintetikus anyagot tartalmaznak mint vitamint.

Általában a picik szeretik is nyersen a zöldséget, de ha nem akkor probáld belecsempészni az ételébe, pl vajba reszeled és úgy kened a kenyérre.Én ha beteg voltam kicsinek mindig ezt a vitamin bombát kaptam pl.: 1 répa és 1 alma lereszelve egy fél citrom levével és egy kanál mézzel összekeverve!

Jó bulást a csöpp lánynak.

2011. jan. 14. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez az én kérdésem volt, pont ellentétes válaszokat kaptam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. jan. 14. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
egy almában 4000féle vitamin van, azt nem helyettesiti egy vitamin tabletta se. Adj neki naponta 2fajta gyümit, vagy frissen préselt répa levet. Nem adnék tablettát, mert abban mellékanyag is van, ami lehet hogy nem káros de nem is egészséges.
2011. jan. 14. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is pont ezt szerettem volna tanácsolni. :-) Szerintem a gyerekek számára is sokkal vonzóbb az alma nevű vitaminbomba mint egy tabletta. Tudod: Minden nap egy alma az orvost távol tartja. Biztos nem véletlenül mondták.
2011. jan. 14. 21:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jan. 15. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!