Az 56-os méretű baba ruha nagyjából hány kg-os babától adható és meddig?
Hát az én kisfiam 56cm 3800grammal született, most lesz 12 hetes és majdnem 5,5 kg és múlt héten még simán hordott 56os bodyt, Most is egy 56os naciban virít. Általában ezek voltak az alsó rucijaink, erre jönnek a 62esek...
szóval a számozásra szerintem nem nagyon érdemes adni. Inkább a nykkivágásra figyelj. Nálunk azért került ki pár ruha a szórásból, mert túl szoros volt a fejének.
55cm-rel és 3,8kg-mal született a fiam, az 56-os ruhákat 2 hétig tudtam ráadni, azután váltottunk a 62-esre
azt javaslom, hogy ne vegyél túl sok 56-osat, mert mindenképp max 1 hónapig lesz jó rá (hacsak nem extra picin születik) és legyen otthon 62-es is előre
:-O
Az enyém 5 hónaposan már 74-est hordott... :D
Na, ennyit a számozásról :D :D
Nagyban függ a márkától is,meg az anyagtól is.Általában 4-5kg-ig ajánlják.
Lányom 4050g és 57cm volt születésekor.A Tesco-s egyszerű fehér rugik még 2hónaposan is jók voltak,mert nyúlik az anyaguk,de a kínaiban kaphatók már rá se mentek.
Tényleg csak kevés 56-ost vegyetek,mert gyorsan kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!