Van itt olyan anyuka, aki szoptat és "fogyózik" is? Nem apadt el a tejetek?
Az én kislányom 10,5 hónapos, most akarok elkezdeni valamit, legalább 15 kilót kellene leadnom. Eddig nagyon féltem, hogy elmegy a tejcsi, ez azért lett volna baj, mert 8 hónapos koráig szinte csak szopott, nem akarta elfogadni ,már most eszik :)
Én futni akarok. A 6 után evés eddig nem jött be, mert még sokszor felkel éjszaka és sokszor korgott a gyomrom :)
Sok sikert neked!
En szules utan norbiztam, ha ehes voltam, a kodok alapjan etkeztem. 20 kg-ot szedtem fel, 3 honap alatt lement, majd meg honapokkal kesobb, amikor abbahagytam a szoptatas, hirtelen lefogytam meg 5 kilot.
Azota a lanyom 3 eves, tartom a sulyom (50 kg), de probalok felszedni 2-3 kilot.
Kisfiam 4 hónapos, kb 3 hete kezdtem el "másképp enni". Nem eszem: kenyeret, péksütiket, cukrot/cukrosat, csokit egy falatot sem (érdekes, egy csöppet sem kívánom) nincs nasi, esti csipegetés a tv előtt. Kevés krumpli, rizs, tészta. Sok-sok zöldség, gyümölcs, húsok, joghurt, sajt. A natúr joghurtból és gyümölcsökből rengeteg finomságot lehet csinálni (pl fahájjal ízesíteni) szóval eszek finomságokat is :)
Eddig 4 kg ment le, ha még 4 lemegy, tök jó lesz :)
(beszereztem egy hullahopp karikát is, mivel pont a pocak-csípő tájék a problémás, már csak időt kéne találni, hogy mikor is csináljam...)
Tejem változatlanul sok, kisfiam jól lakik! Szépen fejlődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!