Lesz még ebből átaludt éjszaka?
mikor eszik utoljára?
told el az esti etetést,hogy amikor lefeküdnél (11-12) akkor még egyen
Egyáltalán nem ritkaság, hogy egy ekkora babóka még kér enni éjjel. Ha már nem lesz rá szüksége, nem fog kérni. De szerintem már azzal is hihetetlenül szerencsés vagy, hogy csak egyszer kel föl enni.
Minden babánál eljön az az idő, amikor átalussza az éjszakát, de mindegyiknél ez máskorra tehető. Vannak szerencsések, akiknél ez nagyon korán bekövetkezik, vannak, akiknél csak háromévesen. Ez van.
Nekem mindkét gyerekem igény szerinti szopis volt, hat hónaposan még többször ettek éjjel. A lányom hároméves elmúlt, mire átaludta az éjszakát (nem sokkal a hároméves szülinapja előtt szokott le a szopiról, de éjjel még cumisüvegben kért tejet), a fiam 17 hónaposan egyik napról a másikra eldobta a cicit és ezzel párhuzamosan át is aludta az éjszakát.
A tápis babáknál ez az idő hamarabb el szokott jönni, addig is kitartás!
Ugyan ez volt az én kisfiammal is,egy éves korára,szinte napra pontosan egyszer csak átaludta az éjszakát!
Kitartás!
Elfog múlni. Nálunk a baba mindig 2kor kel, mert szomjas lesz. Nem lehet hogy ö is szomjas lesz, nem éhes?
Gondolj bele mi is néha felkelünk inni éjjel mert kiszárad a torkunk. Ö nekik hamarabb...
Ne aggódj adj neki tápit, vagy babavizet..
Enyém 11 hónapos és még most is néha felébred adok neki babavizet és már alszik is fél 9ig reggel :)
Kitartás! :)
Utolsó!
Rendesen kifárasztott a törpe:-) Ilyenkor mondja a férjem, hogy tizenév múlva meg majd azért nem alszunk, mert rettegünk mit csinál vajon az éjszakába!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!