Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesz még ebből átaludt éjszaka?

Lesz még ebből átaludt éjszaka?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám és újra kér éjszaka tápit, pedig eleget eszik nappal, váltottam 2-es tápszerre, eszik már húsos főzeléket is, a tejpép sem oldotta meg a problémát.1-kor kell, és amíg nincs táp nem alszik vissza, pedig már mindent kipróbáltam....Nincs nagy súlya tehát éppen ráfér, de félek hogy megszokja az éjszakázást és rutinból fog kelni.Járt már így valaki?Hogy alakult később az éjszaka?
2012. márc. 9. 06:10
 1/10 anonim ***** válasza:

mikor eszik utoljára?

told el az esti etetést,hogy amikor lefeküdnél (11-12) akkor még egyen

2012. márc. 9. 06:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ritkaság, hogy egy ekkora babóka még kér enni éjjel. Ha már nem lesz rá szüksége, nem fog kérni. De szerintem már azzal is hihetetlenül szerencsés vagy, hogy csak egyszer kel föl enni.

Minden babánál eljön az az idő, amikor átalussza az éjszakát, de mindegyiknél ez máskorra tehető. Vannak szerencsések, akiknél ez nagyon korán bekövetkezik, vannak, akiknél csak háromévesen. Ez van.

Nekem mindkét gyerekem igény szerinti szopis volt, hat hónaposan még többször ettek éjjel. A lányom hároméves elmúlt, mire átaludta az éjszakát (nem sokkal a hároméves szülinapja előtt szokott le a szopiról, de éjjel még cumisüvegben kért tejet), a fiam 17 hónaposan egyik napról a másikra eldobta a cicit és ezzel párhuzamosan át is aludta az éjszakát.

A tápis babáknál ez az idő hamarabb el szokott jönni, addig is kitartás!

2012. márc. 9. 07:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt az én kisfiammal is,egy éves korára,szinte napra pontosan egyszer csak átaludta az éjszakát!

Kitartás!

2012. márc. 9. 07:41
 4/10 Disi ***** válasza:
Az én babóm 4 és fél hós koráig átaludta az éjszakát, akkor viszont elkezdett éjszaka is kelni. Váltottunk másfaja tápira, ahogy betöltötte a 6 hót 2-es tápszerre, elkezdtük a hozzátápit, de csak most (betöltötte a 8 hót) jutottunk el oda, hogy minden 2. éjszakát átaludja. Most jön a foga, lehet hogy azért nem sikerül mindegyiket. Úgyhogy előbb-utóbb biztos eljön újra az az idő, engem is ijesztgettek, hogy ne keljek fel hozzá, mert hozzászokik. Hát én úgy vagyok vele, hogy ha éhes én megetetem, nem hagyom sírni. Az én babóm az általában eszik és már vissza is alszik, nem fogom hagyni órákig sírni szegényt, hogy majd elalszik. Ezt a hozzászokást én butaságnak tartom.
2012. márc. 9. 07:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Eszik 4-kor, fél 7-kor már visít a kajáért és lefekvéskor (8ó) megint eszik.4-kor 160 ml, este két evésre kb.220 ml, már csak 2-es tápit kap.Tovább nem lehet húzni a lefekvést mert annyira elfárad, hogy éppen csak eszik és 2 óra múlva újra kéri.
2012. márc. 9. 07:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem az a gond, hogy eszik, mert ráfér, nem duplázta meg a súlyát, hanem attól féltem, hogy "örökre" kelni fog éjszaka, de megnyugtattatok.Egyszer majd megérik rá ő is.
2012. márc. 9. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Elfog múlni. Nálunk a baba mindig 2kor kel, mert szomjas lesz. Nem lehet hogy ö is szomjas lesz, nem éhes?

Gondolj bele mi is néha felkelünk inni éjjel mert kiszárad a torkunk. Ö nekik hamarabb...

Ne aggódj adj neki tápit, vagy babavizet..

Enyém 11 hónapos és még most is néha felébred adok neki babavizet és már alszik is fél 9ig reggel :)

Kitartás! :)

2012. márc. 9. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
6 hós a babám ás istenem mit nem adnék ha egyszer kelne...szerintem inkábbimádkozz hogy megtartsa ee jó szokását, mert most jön majd a szepara szorongás, a mozgások amitől majd felkel, a fogak...szóval ...érted...(én cserélnék veled, 6 hónapja nem aludtam 3 órát egyben)
2012. márc. 9. 09:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Rendesen kifárasztott a törpe:-) Ilyenkor mondja a férjem, hogy tizenév múlva meg majd azért nem alszunk, mert rettegünk mit csinál vajon az éjszakába!Kitartás!

2012. márc. 9. 10:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem szomjas, mert 5 éjszaka itatgattam vízzel, teával, mégis óránként kelt szinte, ha eszik kb. 3-4 órát alszik még egyhuzamban.
2012. márc. 9. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!