Mondanátok TAPASZTALATOKAT az alábbi triciklivel kapcsolatban?
14 hónapos kislánynak vennénk ajándékba, mert a szülei jó minőségű, sokáig használható triciklit szeretnének. Akinek ILYEN triciklije van, leírná róla a véleményét? Nem túl műanyag-e, nem nehéz-e, szétesik-e sok használatban, könnyű-e kezelni, mennyire szerette/tudta a gyerkőc használni, stb. Ha kérhetem, ne csak annyit írjatok, hogy "jó", meg, hogy "szeretjük", hanem kicsit bővebben a jó és rossz tulajdonságait egyaránt (azt sem bánom, ha egy kisregény, de tényleg szeretnék valós tapasztalatokat erről a járgányról).
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat! :)
Szia!
Bocsi, hogy nem tudok tapasztalatot, de én is ezt néztem ki a kisfiamnak. Tőlünk 100km-re van a Brendon, így nem tudom "élőben" megnézni. De remélem válaszol, ha van ilyen valakinek.
Ami fontos szempont, és ennél megvan, az hogy a kormány és az ülés közötti távolság állítható.
Csak az ülés magasságát nem látom, hogy állítható-e.
én most ebbe szeretem bele csak baromi drága....
Hú, de jó!!! Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál nekem! (Ha már te nem kaptál ezelőtt ilyen pontos, részletes választ)
Most nagyon sokat segítettél!
Már épp lemondtam róla....
És a lábtartóját tudja használni? Pont odaér a kis lába? Vagy az állítható?
Az én kisfiam 10 hónapos, 76 cm, és 10,5 kg, szóval....akkor neki is jó kéne legyen.
Na meg a kerekek, gumiból vannak? Nem kacsázik? (az előzővel nekem ez a baj)
Nem hangosak a kerekek?
Nincs mit, legalább Te kapsz választ az eredetileg az én kérdésemre. :DD
A lábtartó kinyitható és visszacsukható a vázba, de a magasságát nem lehet állítani. Szerintem az a 4 cm nem oszt, nem szoroz, kényelmesen tartja rajta a lábát.
A kerekek nem teljes gumik, hanem a műanyag kerék van bevonva gumival (remélem érthetően fogalmaztam), ha teljes gumi lenne, a súlya még ennél is több lenne. Szerintem később is nehezebb lenne hajtania, de ez csak az én gondolatom. Már én is tologattam benne a kis drágát, tényleg nagyon könnyen irányítható (még egy kézzel is). A kacsázás alatt nem tudom pontosan, mit értettél, de nem jár jobbra-balra a tricikli, ha erre gondolsz. Talán csak akkor, mikor a gyerkőc belekapaszkodik, és ránt rajta egy nagyot, akkor fognod kell rendesen a kormányzó kart. :D Hát, hogy hangos-e... Relatív. A babakocsihoz képest zörgősebb, de én inkább a hátsó tárolóra gyanakszok, hogy az zörög, de annyit nem tologattam, hogy 100%-ban rájöjjek. Nekem inkább a babakocsi tologatása után az volt fura, hogy ebben nincs "lengéscsillapító", ez fapadosabb. Remélem tudtam segíteni. :)
Köszi! Megrendeltem!
Szerdán érkezik!
Remélem nem lesz nehéz összerakni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!