Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok TAPASZTALATOKAT az...

Mondanátok TAPASZTALATOKAT az alábbi triciklivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

[link]

14 hónapos kislánynak vennénk ajándékba, mert a szülei jó minőségű, sokáig használható triciklit szeretnének. Akinek ILYEN triciklije van, leírná róla a véleményét? Nem túl műanyag-e, nem nehéz-e, szétesik-e sok használatban, könnyű-e kezelni, mennyire szerette/tudta a gyerkőc használni, stb. Ha kérhetem, ne csak annyit írjatok, hogy "jó", meg, hogy "szeretjük", hanem kicsit bővebben a jó és rossz tulajdonságait egyaránt (azt sem bánom, ha egy kisregény, de tényleg szeretnék valós tapasztalatokat erről a járgányról).

Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat! :)

2012. márc. 8. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, hogy nem tudok tapasztalatot, de én is ezt néztem ki a kisfiamnak. Tőlünk 100km-re van a Brendon, így nem tudom "élőben" megnézni. De remélem válaszol, ha van ilyen valakinek.

Ami fontos szempont, és ennél megvan, az hogy a kormány és az ülés közötti távolság állítható.

Csak az ülés magasságát nem látom, hogy állítható-e.

2012. márc. 9. 07:14
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó én is ilyet vettem volna ha lett volna rá ennyi pénzem így azt a típust vettem aminek nincs teteje de az is 10 hótol használható szereti a fiam de most hogy nagyobb és nem bírja még hajtani nehezen irányitható,de azért szeretem jobb mint a babakocsi....
2012. márc. 10. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:

én most ebbe szeretem bele csak baromi drága....

[link]

2012. márc. 10. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Megvetted a kis bicikit? Milyen? (első vagyok és még mindig nem mertem megrendelni)
2012. ápr. 18. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:
A tricikli tetszik a kis gazdájának, szívesebben ül bele, mint a babakocsiba. Könnyű irányítani, a kerekei eddig bírták a kiképzést (nem csak aszfalton van használva, hanem kavicsos helyen is). Még teljes felszereltséggel használják, mert simán belefér a gyerkőc (80 cm és 10 kg körül van a kis drága), nyáron a nagy melegben azért a háttámlát (és ezzel együtt a karfát és a napvédőt) leveszik, hogy még jobban érje a levegő. A táska kis mérete ellenére jó, mert elég sok minden belefér (pénztárca, pzs, telefon, rágcsika, kulcscsomó) és nincs degeszre pakolva. Hátránya, hogy teljes menetfelszereléssel van súlya, lépcsőzésnél azért lehet érezni (Anyuka jegyezte ezt meg), de ez nem olyan vészes. Másik hátránya, hogy a hátsó tároló pl. ha járdáról lelépnek egyszerűen leesik, mert annyira alacsonyan van, hogy olyankor hozzáütődik a járdaszegélyhez, és középen elég kis rész kattintható rá a vázra, így azt már jó párszor vissza kellett tenni (a zebrán!). Ez egy komoly hátrány, mert Anyuka elég veszélyesnek érzi, hogy a zebrán pakoljon és szereljen (nem mindenütt van lejtős járda). De elnézve a többi tricikli modellt, ez valószínűleg a legtöbbjénél gond lehet. A naptető szélben folyton hátrahajlik, de így utólag azt mondják, még napsütésben sem olyan fontos az, sokszor anélkül mennek vele (van sapi). Remélem tudtam segíteni. :)
2012. ápr. 19. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Hú, de jó!!! Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál nekem! (Ha már te nem kaptál ezelőtt ilyen pontos, részletes választ)

Most nagyon sokat segítettél!

Már épp lemondtam róla....

És a lábtartóját tudja használni? Pont odaér a kis lába? Vagy az állítható?

Az én kisfiam 10 hónapos, 76 cm, és 10,5 kg, szóval....akkor neki is jó kéne legyen.

Na meg a kerekek, gumiból vannak? Nem kacsázik? (az előzővel nekem ez a baj)

Nem hangosak a kerekek?

2012. ápr. 19. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Nincs mit, legalább Te kapsz választ az eredetileg az én kérdésemre. :DD

A lábtartó kinyitható és visszacsukható a vázba, de a magasságát nem lehet állítani. Szerintem az a 4 cm nem oszt, nem szoroz, kényelmesen tartja rajta a lábát.

A kerekek nem teljes gumik, hanem a műanyag kerék van bevonva gumival (remélem érthetően fogalmaztam), ha teljes gumi lenne, a súlya még ennél is több lenne. Szerintem később is nehezebb lenne hajtania, de ez csak az én gondolatom. Már én is tologattam benne a kis drágát, tényleg nagyon könnyen irányítható (még egy kézzel is). A kacsázás alatt nem tudom pontosan, mit értettél, de nem jár jobbra-balra a tricikli, ha erre gondolsz. Talán csak akkor, mikor a gyerkőc belekapaszkodik, és ránt rajta egy nagyot, akkor fognod kell rendesen a kormányzó kart. :D Hát, hogy hangos-e... Relatív. A babakocsihoz képest zörgősebb, de én inkább a hátsó tárolóra gyanakszok, hogy az zörög, de annyit nem tologattam, hogy 100%-ban rájöjjek. Nekem inkább a babakocsi tologatása után az volt fura, hogy ebben nincs "lengéscsillapító", ez fapadosabb. Remélem tudtam segíteni. :)

2012. ápr. 20. 02:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi! Megrendeltem!

Szerdán érkezik!

Remélem nem lesz nehéz összerakni :D

2012. ápr. 20. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ide írok. Megmondanád, hogy hogyan vált be a tricikli? Én a kisfiamnak vennék ilyet az 1éves szülinapjára. Nagyon köszi a segítséget.
2013. febr. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!