Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjetek, párotok mennyire...

Csill79 kérdése:

Férjetek, párotok mennyire veszi ki a részét a gyerek nevelésből másfél éves baba körül?

Figyelt kérdés
Az én férjem semennyire és kíváncsi vagyok másoknál,hogy mennek a dolgok?Lehet megmutatom neki a válaszokat:)
2012. márc. 8. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Férjem minden "piszkos melót" bevállal 16 hónapos babánknál. Pelust cserél, kakisat is gond nélkül, orrot szív, még a kúpot is beadná és lázmérőzne popsiba, ha a kisfiunk nem ordítana. Így mi szirupozunk lázra és fülhőmérőnk van. :)

9- éjfélig van a melóban, heti 3 szabadnappal. Ha itthon van játszik vele, de néha úgy érzem "menekül". Inkább elmegy vásárolni, postára, ilyesmi. Hamar ráun a kisfiunkkal való játékra. Viszont néha van pasis programjuk, vitte már fodrászhoz (itthon be kellett fejezni a kisfiam frizuráját, mert a fodrásznak nem akarta megengedi, apa meg nem akart balhét:), vagy elvitte vásárolni, vagy a munkahelyére megmutatni. Nagyon büszke rá és nagyon szereti! De az itthoni közös játék még nem nagyon megy.

A házimunkában ritkán segít, néha elmosogat, vagy főz egy könnyű vacsit. De nem is bánom, mert kicsit háklis vagyok, csak én tudok normálisan teregetni, mosni, vasalni, takarítani, stb... :))

2012. márc. 10. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is maximálisan segít. Hétvégeken ő kell fel reggel a gyerekhez, persze ilyenkor a babó később kell, kb 1/2-1 órával mint hétköznap (Murphy). Ha itthon van este akkor ő fürdet és én sokszor kaptam már kimenőt is estére..voltam "bulizni" a barátnőmmel, ma tanfolyamon voltam.

Mutasd meg párodnak a válaszokat, de csak ha biztos vagy benne hogy pozitívan hat rá a dolog..

2012. márc. 10. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
maximálisan az én párom is. kakis pelust nem szereti, meg nem ő fürdet, viszont játszik vele, eteti, öltözteti, mos, tereget
2012. márc. 11. 10:36
 14/15 anonim ***** válasza:
8 éves a nagylányunk, 1 évesek a kisfiaink és Apuka nagyon szépen kiveszi a részét a velük való foglalkozásból. Délutánonként ha én a kicsikkel vagyok elfoglalva, akkor ő tanul a csajszival, aztán váltunk. Nagyon jól elvan a fiúkkal, néha "agyonmásszák" a földön, húzzák, cibálják, de állja a sarat. Pelust cserél, öltözteti, eteti őket (mióta kanalaznak), az orrszívásnál segít lefogni őket (sajna az csak így sikerül). Fürdetni is együtt szoktunk. Ja és megőrjít vele, amikor az udvaron tolja őket a babakocsiban - futva! Persze a srácoknak ez nagyon bejön, csak az én hajam áll tőle az égnek. :-)
2012. márc. 11. 10:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!