Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név a szebb a Varga...

Melyik név a szebb a Varga családnévhez? Szonja Fanni vagy Maja Fanni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Maja,csak így simán,szerintem a Fanni borzalmas... :-(
2012. márc. 9. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a Noémi lenne a legjobb.

Maja, Hanna, Fanni - nekem ezek a típusú, mostanában annyira divatos nevek abszolút nem tetszenek.

Nem gondoltatok arra esetleg, hogy egy ilyen gyakori vezetéknévhez egy picit ritkább keresztnevet válasszatok? Nem extrém névre gondolok természetesen, de olyanra, amiből nincs annyira sok mostanában (pl. ami nem szerepel az 50 leggyakoribb újszülött név között).

2012. márc. 9. 21:46
 13/18 anonim válasza:
egyik ismerősöm maja fanni de utálja a 2. nevét. a fanni a szonjával szebben mutat
2012. jún. 6. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett a kislányod neve?
2012. jún. 6. 13:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Ne haragudj, a kicsi miatt alig tudok gépezni.. :( A végén Szonja lett simán, az apukája azt diktálta be.. De nagyon tünemény kislány és halk. :)
2012. jún. 11. 07:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Nagyon szép név a Szonja,az én 3 hetes babám is Szonja.Nagyon tetszik ez a név.Mikor született a kislányod?
2012. jún. 11. 13:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Május 5-én 23 óra 30 perckor. És már is 1 hónapos. Hihetetlen. Ma kivételesen kicsit nyűgös volt, de a frontváltozást igen jól bírja. :) Veletek mi a helyzet?
2012. jún. 11. 21:14
 18/18 anonim válasza:
Szonja Fanni
2022. márc. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!