Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Germicid-et adhatom fájdalom...

A Germicid-et adhatom fájdalomra is, láz nélkül?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak fülgyulladása van és nagyon fáj neki, szinte folyton sír, bármit csinálok, antibiot most kezdte el szedni.
2012. márc. 8. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Az lázra van. Adj neki Panadolt, az fájdalomcsillapító (is).
2012. márc. 8. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nurofent szirupot akartam írni.
2012. márc. 8. 16:33
 3/9 A kérdező kommentje:
És azt adhatok neki az antibiotikum mellett?
2012. márc. 8. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekünk Cataflam cseppet szokott írni a doktornő, szerintem a Germicid is jó lehet, csak valószínűleg nem hat olyan sokáig, az első sorban lázcsillapító...
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert a Germicid-C re az van írva hogy fájdalom és lázcsillapító
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, épp ezért írtam, hogy lehet adni. :o)

Csak tapasztalat, hogy a Cataflam csepp fájdalom csillapító hatása sokkal hosszabb.

A Nurofen is csak kb. két órán át csillapít, fülfájáskor nálunk legalábbis ennyit hatott...

Jobbulást a kicsidnek!

2012. márc. 8. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet adni fájdalomra is germicidet, nekünk pl mandulagyulladásra írta fel a doki.
2012. márc. 8. 17:26
 8/9 sumergo ***** válasza:
A Germicid (aminofenazon), és a Germicid C (aminofenazon + fenobarbitál)két különböző gyógyszer. Egyébként adhatod, nagyon jó mindkettő, a C-ben a fenobarbitál egy nyugtató.
2012. márc. 8. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Az mi homeopátiás gyerekorvosunknak letörne a keze szerintem, ha cataflam cseppet írna fel nekünk... :D
2012. márc. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!