Mi változhatott meg a babámban, hogy nem alszik rendesen éjszaka?
Fogzás? Ha a cumi megnyugtatja, erre tudok gondolni. Esetleg melege van, vagy éppen fázik?
De a legvalószínűbb, hogy a fogzás indult meg.
(Lehetett esetleg a telihold. Lehet az időjárás változás - frontok.)
Remélem, hamar megtalálod az okát!
Szia!
Nálunk ugyan ez van, de kb már két hete. Kezdek iszonyatosan "leszívódni", nappal és éjszaka is holdkóros vagyok emiatt. Nem tudom mi lehet a gond, mivel nappal semmi nem utal nálunk fogzásra, ezért szerintem nem ez lesz a ludas.
Jó lenne, ha valakinek lenne egy jó válasza, mi történik a gyerekekkel ilyenkor. :)
én már kész vagyok.
jah és 6 hósak leszünk
Ha vergődik,kalimpál,lehet hogy zavarja a saját kalimpáló végtagja.Ez komoly,nekünk bevált,mikor kicsit lesimiztem kis kezét-lábát,esetleg csinálj pólyát valami nagyobb textilpelusból,vagy kiszedőből.
A bebugyolálás megnyugtatja a piciket.Egyre többet mozog,éjjel is,esetleg kakált,pukizott,amire felébredt és nem tud visszaaludni.Az ő alvási fázisai rövidebbek mint a felnőtteké,kb 3/4 óránként jönnek az ún."éber" szakaszok,ha ekkor vmi történik,akkor nehezebben alszik vissza,amit egyébként meg kell tanulnia.
itt egy link az alvásról,de a keresőbe ha beírod sok találatot kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!