Most lépegető gyermeknek melyik típusú cipőt vennéd meg? (link) Te milyet választottál?
2012. márc. 8. 14:58
11/21 anonim válasza:
szerintem megéri.n próbáltunk siestát is és őszintén szólva ha nem tűnt volna olyan merevnek meg nagynak, akkor már cska azért is azt vettem volna meg, mert magyar gyártmány, de annyira nagy volt a járás-használat-beli különbség, hogy így elsőre szerintem cipőhöz szokásra tuti megéri! Egy pillanatig nem okozott nehézséget a cipőben járás és ezen nagyon meglepődtem, mert az ismerőseim mind azzal riogattak, hogy napok kellenek hozzá, mire a kis lábak megszokják...
12/21 anonim válasza:
17.08-as vagyok
De ezek már jók...csak én sokallom az árát,nagyon hamar kinövik a babák.De aki megtudja fizetni annak et a jó választás,mármint konstrukció.
Én Clarks-ot vettem ,nagyon puha bőr a felsőrésze,pillekönnyű,hajlékony a talpa és belül is puha ,rugalmas.
Jóval barátibb áron.
13/21 anonim válasza:
Köszönöm a segítséget,kérdező ne haragudj,hogy közbe kérdeztem,csak elbizonytalanodtam,de most már biztosra tudom,hogy maradok a Pediped grip and Go-nál.
14/21 anonim válasza:
Amikor nagyjából egyezik a véleményem a többiekkel,tudnám miért kellett lepontozni...
15/21 anonim válasza:
nem tudom,sajna mostanában vannak olyanok akiknek ez a szórakozásuk,engem is folyton lepontoznak..én sem értem.. ne foglalkozz ezekkel,én inkább sajnálom őket hogy ezen élvezkednek,hogy lepontozzák az embert
16/21 A kérdező kommentje:
No itt vagyok! Akkor Pediped vagy D.D Step? :)
De a pedipednek is van több fajtája, ez a grip' lehet első lépésnek kintre is?
2012. márc. 8. 21:18
17/21 anonim válasza:
Igen,az már kintre is...van talpa:)
A DDstep is klassz kis cipő és árban is sokkal jobb.
Ki ki a maga pénztárcájához mérten szerintem!
18/21 A kérdező kommentje:
Az ár nem mérvadó, csak a legjobbat szeretném.
2012. márc. 8. 21:31
19/21 anonim válasza:
21.27-es vok.
Ez esetben a P.p-et választanám:)
20/21 anonim válasza:
a supi+ nagyon jó cipő! tartja a bokát és kézzel készített mindegyik,méretre is készítenek,szandit is... www.supercipö.hu de az nem egyenlő a supy cipővel.(gyógytornász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!