Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! 1 éves státuszon a...

Anyukák! 1 éves státuszon a védőnőnél le kell teljesen vetkőztetni a babát?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ,mint pár hónapos korában mikor vittük meztelenre, méricskélték, vizsgálták, stb. Bocsi, ha hülye a kérdés :)))
2012. márc. 8. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2012. márc. 8. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mivel most is méricskélni és vizsgálgatni fogják. :)
2012. márc. 8. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt, nálunk a 18 hós vizsgálatnál is le kellett.
2012. márc. 8. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

Nálunk 1 éves státuszon nincs is ott az orvos, csak a védőnő megméri + kérdez pár dolgot... Semmi vizsgálat! :(

Nekünk majd a 15 hónapos oltásnál látja legközelebb a doki a 4 hónapos oltás után...

Ezek után, ha engem kérdezel, a válaszom: nem, nem kell meztelenre vetkőztetni.

2012. márc. 8. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a súlyméréshez és a hosszúságméréshez mindig meztelenre kell vetkőztetni. Plusz gondolom azért is, hogy a védőnő lássa, vannak-e bármilyen sérülések a babán.
2012. márc. 8. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom h az én védőnőm-e a hanyag vagy ennyire megbízik bennünk de volt h le sem mérte hanem mondtuk neki h pár napja mértük és beírta ez alapján.de volt h ő is megmérte de nem kellett levetkőztetni.mondjuk nem bántam,mert tél volt...
2012. márc. 8. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Én is remélem, hogy nem kell levetkőztetni mert holnap kell mennünk. Az orvos meg máshol van (mert átvittük oda a fiamat, attól az orvostól, akivel a védőnő dolgozik).
2012. márc. 8. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem kellett levetkőztetni. A védőnő kérdezte, hogy akarok-e a doktornővel beszélni, vagy van-e probléma, mert akkor áthívja. Majd ha az oltást kapja, ott fog a doktornővel legközelebb talákozni.
2012. márc. 8. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekünk nem kell levetkőztetni. A súlyát is mindig bodyban és pelusban mértük, attól még látszott, hogy gyarapszik rendesen.

Mikor a dokibácsi vizsgálta, akkor felhúztam a bodyt, amíg meghallgatta, mást nem csinált.

2012. márc. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!