Anyukák! 1 éves státuszon a védőnőnél le kell teljesen vetkőztetni a babát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ,mint pár hónapos korában mikor vittük meztelenre, méricskélték, vizsgálták, stb. Bocsi, ha hülye a kérdés :)))2012. márc. 8. 12:08
2/9 anonim válasza:
Persze, mivel most is méricskélni és vizsgálgatni fogják. :)
3/9 anonim válasza:
Igen, sőt, nálunk a 18 hós vizsgálatnál is le kellett.
4/9 anonim válasza:
Nálunk 1 éves státuszon nincs is ott az orvos, csak a védőnő megméri + kérdez pár dolgot... Semmi vizsgálat! :(
Nekünk majd a 15 hónapos oltásnál látja legközelebb a doki a 4 hónapos oltás után...
Ezek után, ha engem kérdezel, a válaszom: nem, nem kell meztelenre vetkőztetni.
5/9 anonim válasza:
Nálunk a súlyméréshez és a hosszúságméréshez mindig meztelenre kell vetkőztetni. Plusz gondolom azért is, hogy a védőnő lássa, vannak-e bármilyen sérülések a babán.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom h az én védőnőm-e a hanyag vagy ennyire megbízik bennünk de volt h le sem mérte hanem mondtuk neki h pár napja mértük és beírta ez alapján.de volt h ő is megmérte de nem kellett levetkőztetni.mondjuk nem bántam,mert tél volt...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Én is remélem, hogy nem kell levetkőztetni mert holnap kell mennünk. Az orvos meg máshol van (mert átvittük oda a fiamat, attól az orvostól, akivel a védőnő dolgozik).
2012. márc. 8. 15:48
8/9 anonim válasza:
Nekem sem kellett levetkőztetni. A védőnő kérdezte, hogy akarok-e a doktornővel beszélni, vagy van-e probléma, mert akkor áthívja. Majd ha az oltást kapja, ott fog a doktornővel legközelebb talákozni.
9/9 anonim válasza:
Nekünk nem kell levetkőztetni. A súlyát is mindig bodyban és pelusban mértük, attól még látszott, hogy gyarapszik rendesen.
Mikor a dokibácsi vizsgálta, akkor felhúztam a bodyt, amíg meghallgatta, mást nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!