Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves státuszon miket néznek?

Egy éves státuszon miket néznek?

Figyelt kérdés
Már előre félek, mert 10 és fél hónapos, de a mozgással elég rosszul állunk..
2011. aug. 12. 06:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tudjon ülni, állni, kapaszkodva lépkedni, valamilyen módon közlekedni (kúszni v mászni). Használja a kezeit, pl csipkedni, fogdosni tárgyakat.

Nagyjából ennyi.

Jártok gyógytornára, ha rosszul álltok mozgással? Vagy mitől félsz?

Egyébként az 1 éves státusz nem egy haláltábor, feltesznek pár kérdést és kész, mehettek haza. Ha valami nem tetszik a dokinak/védőnőnek, elküld esetleg további vizsgálatokra.

2011. aug. 12. 07:07
 2/12 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Bocccs, hogy írhattam le ilyet, hogy haláltábor??? Elnézést, még nagyon korán van, kicsit durva jelző, tényleg bocsánat.

2011. aug. 12. 07:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, járunk Dévény tornára fél éves kora óta, mert addig mindent időben csinált.Picit hypoton.3 hónapja kúszik, 6 hónapos kora óta forog.Megül, a kezére támaszkodva, vagy kapaszkodva ül, de még nem ült fel.Egy hónapja a lábaival már mászik, de rendesen még nem.Szóval egyelőre nem ül, nem mászik, nem állt fel, a kapaszkodva lépegetésről ne is beszéljek.De pápázik, tapsol, 5 szava van.Nagyon okos kislány, de a mozgás nagyon lassan, nehézkesen megy.Semmi gond azzal, amit írtál.De én viszont nagyon aggódom..
2011. aug. 12. 07:30
 4/12 anonim ***** válasza:
De ha jártok Dévényeshez, akkor ne aggódj. Még van 1,5 hónap az egy éves státuszig, addig rengeteget fog fejlődni!!
2011. aug. 12. 07:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát, úgy legyen!!Nálatok nem nézik a látást, hallást?Mert a védőnő csak annyit mondott, hogy fogunk értesítőt kapni, ha menni kell status vizsgálatra, és nézik a látást, hallást.Hogyan zajlik ez a babáknál?Tudja valaki?
2011. aug. 12. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Tölünk megkérdezte a státuszon a védőnő, hogy nem látunk-e gondot a szemével, és hogy figyel-e a halk szavakra. Speciális vizsgálat nálunk nem volt. De ne aggódj, másfél hónap még sok idő, simán felállhat, lépegethet és ülhet addig.
2011. aug. 12. 10:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak sajnos elég gyorsan telnek a napok, hetek, és nem történik semmi.Ügyeskedik ő magához képest, és örökmozgó is, alig bírom bepelenkázni, de a nagyobb dolgokat nem kapkodja el..Ma kérdeztem a gyerekorvost erről, amikor mentem tápszerért.Mondtam, nem mászik, nem ült fel stb.Erre csak annyit mondott: majd fog!Kérdezte a súlyát, arra is azt mondta, jó.Ne aggódjak!De ebben benne lenni..Most áll négykézlábra, amikor a vele egyidősek kapaszkodva lépegetnek..Minden vele egyidős baba ül, mászik, áll, lépeget.Szörnyű érzés.Néha azt hiszem, örökre a földön marad:(
2011. aug. 12. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a 11. oldalon megtalálod a kérdéseket és ne aggódj van még 1,5 hónap addig, ilyen korban még egy hét is sokat számít.

2011. aug. 12. 11:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!Ez elég részletes, és komoly.Rámutat -e a képekre? Ezt már tudnia kell egy egy évesnek? Na, mindegy is, azért köszönöm, most már tudom, mire számítsak!
2011. aug. 12. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyáltalán ne aggódj, hogy nem csinál "semmit". Az én lányom még 8 hónapos sem volt amikor felállt, lépegetett. 7 hónaposan mászott és felült magától, 4 hónaposan kezdett el forogni, de elindulni csak 13 hónaposan kezdett. Van egy vele egy idős kislány(1hét van köztük) ő csak 6 hónaposan fordult meg először, mászni nem is igazán mászott, 11 hónapos elmúlt amikor felállt, de 13 hónaposan ő is elkezdett járni. Vannak babák akik sokáig gyakorolnak és vannak, akik hamar belejönnek egy-egy mozgásformába.
2011. aug. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!