Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamabérlet Budapesten, ha...

Kismamabérlet Budapesten, ha van mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Lassacskán 11 hónapos lesz a kislányunk és mostmár egyre jobb az idő, ha lemegy az influenza szezon is, akkor szeretnénk egyre többfelé elmenni vele a városban, kirándulni János-hegyre, vagy Városligetbe stb. Eddig ezek a hó, hideg miatt annyira nem voltak esélyesek, ezért elég volt időnként 1-1 jegy nekem, de ha többet utaznék, akkor célszerűnek gondolom a kismama bérletet. Nem tudom, hogy ez létezik-e még egyáltalán, most hogy mindent szüntetnek meg BKV terén. És érdekelne, hogy mi kell hozzá, mert azt régen még olvastam, hogy az veheti meg, akinek jár a GYES, GYED, de akkor erről kell vinni valamilyen papírt, ami az elején kaptam, hogy jár nekem, vagy minden hónapban pl. egy bankszámlakivonatot, vagy ez hogyan működik?
2012. márc. 8. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

A táblázat legalján találod a téged illető részt!

2012. márc. 8. 08:29
 2/3 anonim ***** válasza:
pont, hogy most már van! régebben csak gyes-en lévőknek járt, most már gyed-en lévőknek is. Én is nagyon megörültem, hogy van :)
2012. márc. 8. 08:32
 3/3 A kérdező kommentje:

"Lakcímet (állandó vagy tartózkodási hely) igazoló hatósági igazolvány, a juttatásokról a kifizetőhelyről kapott 6 hónapnál nem régebbi eredeti igazolás vagy megállapító határozat."

Ez a határozat, amit kaptam, csak ugye nekem régi van, tehát kell szerezni újat. Ezt hol lehet, mert eredetileg a Magyar Államkincstárnál kértük, ha minden igaz, de jó rég volt már. :)

2012. márc. 8. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!