Kislányom kapott egy arany fülbevalót. / 10 hetes/. Hol szúrnak át fület még a hagyományos módon Budapesten és környékén, hogy egyből ez a fülbevaló kerüljön a fülébe?
De miért akarod, hogy egyből az kerüljön a fülébe? Az első a baba, nem? Ha biztonságosabb és fájdalommentesebb a belövés, akkor miért nem választod azt. Nagyon szép fülbevalókból lehet ott is választani. Mi 2 hete lövettük a fülét, egy helyes kis lila köves fülit lőttek be neki, olyan mintha arany lenne. Lassan lehet cserélni. Pedig nekünk is meg volt az arany fülbevaló már a lövés előtt. Csak a lefogástól és kattanástól vannak megijedve, 10 másodperc az egész. Ne hogy azt hidd, hogy könnyű lesz lefogni, míg a védőnő szurkálja.
Isten ments, hogy én bármire rábeszéljelek, vagy bármiről lebeszéljelek. De gondold át kérlek.
Piercinges is szúr lyukat akár fülbe is.
Off: Nekem a fülbelövés után begyulladt a seb, ki is kellett később vennem a fülbevalót, mert nem gyógyult rendesen. Amikor piercinges kiszúrta, semmi problémám nem volt vele. Anno babakoromban közvetlen születésem után szúrták ki ott a kórházban a fülem, azzal sem volt még sosem gondom. Ezek alapján szerintem a szúrás jobb, de kinek a pap, kinek a papné. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!