Mit csináljak? 3 hónapos babám nem szeret hason lenni.
Figyelt kérdés
Szépen emeli,forgatja a fejét hason, de kb 5 perc után megunja az egészet és hisztizik. Próbáltam már úgy is hogy a hasamra tettem vagy egy kis párnára a combomra de így sem szeret hason lenni sokáig.Mit tegyek?Mert tudom ,hogy fontos lenne az ő fejlődése érdekében.2012. márc. 8. 08:11
1/5 anonim 

válasza:

Hagyd. Legyen addig hason, amíg neki jó. Nem kell erőltetni, még kicsi.
2/5 anonim 

válasza:

Az én kislányom 8 hós,mai napig háton alszik. Napközben se volt el hason. Viszont amióta magától fordul hasra,azóta úgy játszik csak! :) Tehát türelem...attól még jól fejlődik! :)
3/5 anonim 

válasza:

S ha a válladra teszed, mintha büfiztetnéd? Nekem ott is emelgeti a fejét, s ha a válladra hajtja a fejét, akkor ott is tudja forgatni. Közbe még nézelődni is tud.
4/5 anonim válasza:
A Pocifix hasalós babapárnát már próbáltad? Azt a védőnők is szokták javasolni.
5/5 A kérdező kommentje:
Jaj! Hát én is szoktam úgy hogy párnát rakok alá de úgy se nagyon szereti
2012. márc. 22. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!