Mondanátok nekem szép fiúneveket?
Figyelt kérdés
Ikerbabáink lesznek, és a kislány nevekkel el vagyunk áraszta. Valószínű, hogy Dalma/Vanda/Linda lesz. De a fiú nevek...nehéz esetek. Eddig 1 név játszik, a Dávid, apuci után. :)
Tudnátok még szépeket mondani? (hosszú vezetéknév)
2012. márc. 8. 08:06
12/21 anonim válasza:
Két fiú lesz, vagy egy kislány és egy kisfiú? Én ugy választanék nevet, hogy a kezdőbetű ugyanaz legyen. Mondjuk Dávid-Dániel, Dávid-Dalma, Vanda-Viktor, Olivér-Olivia, Olivér-Oszkár, nekem fiú névben az Artúr tetszett,de lányom lett
14/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, most látom, hogy nem teljesen egyértelmű. 1 kisfiú és 1 kislány. A lányneveink már megvannak, és a fiúk közül 1 tetszik, ez a Dávid.
Köszi az eddigi neveket. A Benett nagyon tetszik :)
2012. márc. 8. 13:41
16/21 anonim válasza:
Dávid mellé én a Dalmát választanám a meglévők közül, de tetszik még a Diána is, az is passzol hozzá.
17/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi, most nézem, hogy fiúneveket kértél.
Akkor viszont a Barnabást vagy az Ádámot választanám a Dalma mellé. Júj de bonyolult nevet adni az ikreknek. :-)))
18/21 anonim válasza:
Dalma-Dávid, Viktor-Vanda, Linda-Lénárt, Benett-Bella, Benett-Biborka, Vince-Vanda
19/21 anonim válasza:
Én is a Linda-Lénárd nagyon jó:)
20/21 anonim válasza:
Tehát értelmesen megfogalmazva Linda-Lénárdra szavazok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!