Írnátok nekem szép fiúneveket?
Figyelt kérdés
Eddig csak lány nevek jöttek, de a fiúnévvel olyan nehéz. Egyikőnknek sincs semmi olyan jó ötlete, amit szívesen adnánk a babónak egy egész életre.
3 ötlet van: Dávid (apuci után), Bernát, Alexander
Ezeken kívül valami szép? :)
2011. dec. 13. 06:44
1/13 anonim válasza:
A Dávid nekem is nagyon tetszik, azon kívül a Márk,Krisztián.
4/13 anonim válasza:
Kisfiamat Erik Tibornak hivjak.
Az ocsi valoszinuleg David lesz es masodik nevet is szeretnek neki. Az Akos,Andras,Alex,Benedek nevek tetszenek.
6/13 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam Marcell.
Most tervezzük a második babát,ha Ő is kisfiú lesz a következő nevek közül választunk: Ármin,Flórián,Ádám :-)
7/13 anonim válasza:
A Bernát nekem nem tettszik. Az én fiamat Kristófnak hívják :) Ezen kívül nagyon tetszik a Benett, Bence, Márk, Milán
8/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a Benett és a Milán.A kisfiamat Arnold Dorián-nak hívják.Ez jobban tetszett.Nem sok valakit hívnak így:)E.
10/13 anonim válasza:
Nekem a Milán a kedvencem. Ezen kívül még a Gergely, Levente és Áron tetszik, a többi fiúnév nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!