Mennyi idős volt babád, amikor elkezdte egyedül az ágyában inni a reggeli és az esti tápszerét?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 08:29
11/16 anonim válasza:
Kislányom 7 hós, kb. 1 hónapja alakult ki nála, hogy egyedül issza a tápszerét, persze a felügyeletem mellett. Eleinte az ölemben, de aztán az ágyon fekve (nem a kiságya). Ő akarta így. :)
12/16 anonim válasza:
nekem 4 hós korától iszik teát egyedül, a tápos üveg nehezebb meg nagyonn azt csak 6 hós korától tartja, de nem adom nkei az ágyba, mert ha megunja, vagy elbambul akkor tátva felejti a száját, és minden tiszta táp lesz:)
13/16 anonim válasza:
Hú, az enyém másfél éves, és még mindig az ölemben issza meg. Amúgy iszik egyedül, pohárból is, de a tápszer más. Amikor abbahagytuk a szoptatást, akkor cseréltük le erre, de azt látom, neki jó, ilyenkor este megnyugszik, arra a 10 percre még összebújunk, reggel meg így tér magához. Egyszer majd abbahagyja, nem sürgetem.
14/16 anonim válasza:
A lányom egy éves. Nap közben szépen iszik egyedül, már az üveget is megdönti nagyon ügyesen. Reggel a tejet az etetőszékben issza, amíg én mosogatok. De az esti tejet az ölemben ülve issza. Szerintem nincs ezzel baj. Biztos jól esik neki anya közelsége. :)
15/16 anonim válasza:
16 hósom az ölemben issza. Eszem ágában sincs megtanítani rá, hogy egyedül igya. Nem ettől lesz önálló egy gyerek.
A nagyobb gyerekem is több mint két éves koráig az ölemben itta a reggeli-esti tejét.
Jó érzés összebújni, nekik is, és nekem is.
16/16 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. :) Reggel amikor megissza, akkor oda bújik hozzám, babanyelven mond valamit, mosolyog. Olyan kis édes. Este pedig amikor megitta kéri a cumiját, felvesszük a hálózsákot, beteszem az ágyba és elalszik.
2012. márc. 6. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!