Milyen legyen most 1 éves kisfiú nyári ruhatára?
A lanyom most egy eves. Szerintem kell nyárra kabat, vagy legalábbis egy szeldzseki. A utóbbi években elég változékony nyár volt. Én a lányomnak vettem hosszú vászon nadragokat is. Napozot én nem veszek, nekem az babas. De pizsinek jók mondjuk, tavaly is abban aludt nyáron, amikor ne, volt 30 fok ejjel.
Pólók, rovidnadragok mindenképpen, pár ujjatlan body. De kell azért rövid ujjú is, meg vékony hosszú ujjú felsok szinten a huvosebb napokra.
Tavaly nyáron volt 1 éves a fiam.
A ruhatára, illetve amiket használtunk:
-4-5 rövid naci
-több rövid ujjú body
Ezeket én simán ráadtam, nem nézett ki bénám, bár tény hogy rövid naci+póló vagányabb.
-volt ujjatlan body-ja is, de én nem szerettem ráadni
- napozót vettem, de elég vicces volt benne, így nem adtam rá gyakran
-sima pólót nem szerettem, mert az nem tartja a pelust, illetve a dereka kint volt
-cipője, mászócipő volt, majd kapott edzőcipőt és bőr félcipőt, a nyár végén kezdett el menni, így szandit már nem vettem neki, de mivel a tied már megy, így a szandi szerintem neki mehet, és persze zárt cipő is kell
-használtuk a hosszú nadrágot, pulcsit átmeneti kabátot a tavaszról
-szabadidő ruha
Szia! Az én kisfiam nyáron lesz egy éves, most 80-as méretet hord, nyáron sztem mi is 86-osak leszünk.
Még tavaszra vásároltam, de nyárra is van egy-két darab. Len gatyó, nagyon vagány:
Rövidujjú pólók
Rövidnacik
Ujjatlan body-ja is lesz mindenképp, ha másra nem hát aludni.
Ingnyakú body! Irtó vagány!
Pont ma jöttek meg a cuccok!:) Ebből a lengatyóból még tuti fogok venni, mert nagyon jó pamut a derekánál, az anyaga nagyon vékony, szellős, igazán nyárra való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!