Kell babakocsi?
Sziasztok!
Nagyfiam 18 honapos, a kicsi 2 honapos. Kineztem egy szuper testverkocsit, ami konnyen kezelheto, szimplava alakithato, csak az ara eleg borsos. Jelenleg van egy nagymeretu babakocsink a picinek, amire rarakhato a hordozo, illetven van egy konnyu sportbabakocsink a nagynak. A nagyobbik gyerkoc ket honapja indult el, es mar eleg ugyesen setal.
Szerintetek mindenkeppen vennunk kene testverbabakocsit? Reggelente van, hogy egy orat is setalok a naggyal, eleg sokaig birja, nem nagyon farad el. Igaz, gyok 2-vel megyunk, es ha nem arra megyunk, amerre o szeretne, akkor hasradobja magat, de szerintem minden gyerek ilyen :) Delutanonkent bolcsibe hordom kocsival, akkor ugy csinaljuk, hogy az autoig a kicsit tolom, a nagy pedig a kezemet fogva setal. A hetvegi nagy setakat is igy oldjuk meg, ha apa itthon van, akkor pedig a ket babakocsival megyunk. Kicsit felek, hogy mi lesz, ha egyedul kell mennem valahova veluk, fontos helyre, ahol a nagy nem szalagdalhat, vagy mit csinaljak, ha esik az eso, es mennunk kell?Igy is eleg nehez egy kezzel vezetni a nagy babakocsit. Viszont ennyi miatt erdemes draga testverbabakocsit venni?
A fellepo nekunk nem bejovos, a kocsinkra nem lehet kenyelmesen hozzacsatolni.
Kismotort is most fog kapni a fiatalember, tehat elvileg azon is randalirozhatna. Mit gondoltok?
Én nem venném meg. Valószínűleg nem is fogjátok műár sokáig használni.
Esetleg ha a kicsit hordoznád, a nagy pedig babakocsizna? Mi így csináljuk, ha időre megyünk, és nincs idő minden fűszálnál megállni. Ha ráérünk, akkor a nagy sétál, a kicsi pedig mei tai-ban vagy a babakocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!