Kell babakocsi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyfiam 18 honapos, a kicsi 2 honapos. Kineztem egy szuper testverkocsit, ami konnyen kezelheto, szimplava alakithato, csak az ara eleg borsos. Jelenleg van egy nagymeretu babakocsink a picinek, amire rarakhato a hordozo, illetven van egy konnyu sportbabakocsink a nagynak. A nagyobbik gyerkoc ket honapja indult el, es mar eleg ugyesen setal.

Szerintetek mindenkeppen vennunk kene testverbabakocsit? Reggelente van, hogy egy orat is setalok a naggyal, eleg sokaig birja, nem nagyon farad el. Igaz, gyok 2-vel megyunk, es ha nem arra megyunk, amerre o szeretne, akkor hasradobja magat, de szerintem minden gyerek ilyen :) Delutanonkent bolcsibe hordom kocsival, akkor ugy csinaljuk, hogy az autoig a kicsit tolom, a nagy pedig a kezemet fogva setal. A hetvegi nagy setakat is igy oldjuk meg, ha apa itthon van, akkor pedig a ket babakocsival megyunk. Kicsit felek, hogy mi lesz, ha egyedul kell mennem valahova veluk, fontos helyre, ahol a nagy nem szalagdalhat, vagy mit csinaljak, ha esik az eso, es mennunk kell?Igy is eleg nehez egy kezzel vezetni a nagy babakocsit. Viszont ennyi miatt erdemes draga testverbabakocsit venni?

A fellepo nekunk nem bejovos, a kocsinkra nem lehet kenyelmesen hozzacsatolni.

Kismotort is most fog kapni a fiatalember, tehat elvileg azon is randalirozhatna. Mit gondoltok?

2012. márc. 5. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megvenném, még kicsi a fiúcska, lesz olyan, hogy a hajad téped, akkor tök jó lesz, hogy csak berakod a kocsiba és mehettek. Vagy ha nyáron is elmentek strandra, vagy bárhová, milyen jó lesz, nem kell mindkettőtöknek a babakocsikkal foglalkozni. Á, szóval én megvenném, kell az még elég sokáig. Esetleg keress egy olcsóbbat...de te is el tudod majd adni ha már nem lesz rá szükség, és Neked meg nagy könnyebbség lesz. Én is vaciláltam egy sima babakocsi, mert drága volt, de esküszöm azóta is megdícsérem magam minden nap, mert ég és föld a régi kocsinkhoz képest, sokkal könnyebb az élet vele, már nem is jut eszembe az ára. :-)
2012. márc. 5. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi! mar csak a paromat kell meggyozni, en szerelmes vagyok a kocsiba, ez az en Lamborghinim :)
2012. márc. 5. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg. Valószínűleg nem is fogjátok műár sokáig használni.

Esetleg ha a kicsit hordoznád, a nagy pedig babakocsizna? Mi így csináljuk, ha időre megyünk, és nincs idő minden fűszálnál megállni. Ha ráérünk, akkor a nagy sétál, a kicsi pedig mei tai-ban vagy a babakocsiban.

2012. márc. 5. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is megvenném, sokkal könnyebben és praktikusabban lehet úgy közlekedni két gyerekkel. Ha van tárolója, akkor még a kismotort is bele tudod tenni. Sokszor látom itt előttünk, hogy apa vagy anya viheti a motort ÉS a gyereket is, mert a gyerkőc megunta a motorozást otthontól félúton. Most még ezt egy babakocsis kisbabával együtt kivitelezni... Ami a párodat illeti, légy határozott, te vagy együtt a gyerekekkel egész héten, és most már nagyon jön a jó idő, hamarosan szinte csak enni járunk be a házba, a többi időben a kertben vagyunk, vagy sétálunk. Szerintem ez elég jó indok, hogy miért is van szükségetek a testvérkocsira.
2012. márc. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!