Átélt már valaki hasonlót? Fürdetem a 4 hónapos picuromat és belenyelt egy pillanatra a vizbe...
Még most is remegek..
Fürdetem a 4 hónapos picuromat egyszercsak egy nagyott rántott magán és belenyelt egy pillanatra a vizbe,de az orrába is belement a viz,elkezdett fuldokolni,nem vett levegöt,nemtudtam mit csináljak csak sirtam és kiabáltam hogy vegyél már levegöt,elkezdett lilulni az arca,leblokkoltam teljesen,ráztam,ütötem a hátát de semmi,aztán végül már csak azt láttam,hogy rám mosolyog,de én még mindig tiszta ideg voltam,felsem fogtam,hogy már jól van,ez kb 2 perc volt de nekem maga az örökké valóság! Ez volt eddigi életem legrosszabb élménye amikor nemtudtam,hogyan segitsek a kisfiamon.Ezt az érzést nem kivánom senkinek
Ilyen még nem történt velem de mégis átérzem mit érezhettél!Viszont a törölközős anyukától most sokat tanultam!!!Éjszaka oda szoktam teríteni a textil pelust az ágyrácsra hogy ha éjjel etetni kell kéznél legyen büfizésnél.Mostantól soha többet nem teszem oda!
Bele sem merek gondolni hogy az én hibámból ez velünk is előfordulhatott volna!Hiába a légzésfigyelő ha nem önszántából nem vesz levegőt hanem azért mert nem tud.
Szörnyen érzem most magam! :(((
Bocsi az off-ért!
4 hós kisfiú anyukája
Én vagyok a törülközős anyuka.
Tényleg ne hagyj semmit az ágyrácson, mert veszélyes lehet. Én a pelenkát a feje alatt hagytam sokáig, ha büfizne, azzal is körbetekerte magát. Mostmár leszokott erről, szerencsére. De vigyázni kell nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!