Ismer valaki olyan fedett strandot Hajdú- Biharban, ahova 7 hós babát lehet vinni?
Figyelt kérdés
Mivel gyógyvízbe nem lehet vinni, ezért gondolkodunk valami más helyen. Hajdúszoboszlót már néztem, de kb 8 ezer lenne a belépő. Kicsit sokallom arra 2 max 3 órára.2012. márc. 3. 20:38
1/4 anonim válasza:
Debrecen Aquaticum. Van 2-órás jegy is. Ha túlléped, utána percenként kell fizetni. 3 év alatt ingyenes.
A 3 és fél éves lányommal voltam (ráadásul beengedték ingyen), aki nem egy bátor csúszdázó, mégis nagyon élvezte a pancsolást.
Van egy pici babamedence (kb 30 cm--es vízzel) egy nagyobb gyerekmedence 3-4 kicsike csúszdával. Ezek meleg vízűek.
2/4 anonim válasza:
Hát a bőrgyógyászok 3 éves korig nem ajánlják a strandolást. Főleg lányoknál nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Szeretnénk közös családi programot beiktatni az életünkbe, mert a férjemet áprilistól a munkája miatt maximum éjjelente fogjuk látni, mikor alszik - sajnos. Még a március lesz az amikor hármasban lehetünk. Ezért gondoltunk fürdőre. Babaúszásra is csak én tudnám vinni egyedül. De még azt nem próbáltuk. Oda is lehet pedig már menni 3 hónaposan. Hát nem tudom.
2012. márc. 3. 21:25
4/4 A kérdező kommentje:
A debreceni jó ötlet! Köszi:)
2012. márc. 3. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!