Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babámnak sokszor visszahajlik...

Babámnak sokszor visszahajlik a füle, pedig picike neki. Nem szeretném, ha elállna a füle. Mit lehet csinálni ellene?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Az elálló fül örökség és nem tudsz tenni ellene. Ha nem örökölt senkitől elálló füleket, akkor nem lesz az neki. Férjemnek elálló fülei vannak. Elsőszülöttünk örökölte a többiek nem. Egyiküknek sem ragasztgattam és a nagy sem feküdte el, hogy elálljon.
2012. márc. 2. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Kislanyomnak is allandoan visszahajlott az egyik fule, a gyerekorvost is kerdeztuk mikor picike volt, hogy nem baj-e, es hogy mit lehet csinalni. Azt mondta, hogy semmit , es hogy valoszinu, hogy mar a hasamban is igy "elfekudte" :) Neki elallo a fule, de ez nem emiatt volt, hanem az apjatol orokolte.
2012. márc. 2. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak is "papír" füle van, akárcsak az apjának.

Kicsit eláll. Nem tudok mit tenni, ez van. :)

Attól még gyönyörűűűűű!

2012. márc. 2. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.:)
2012. márc. 3. 19:50
 5/5 anonim válasza:

Az én kisfiam két hónapos, az egyik füle pont úgy viselkedik, ahogy írod, de én nem látom semmi jelét, hogy ez okozna valami bajt,ugyanúgy simul az a fül, mint a másik.

Szerintem ne foglalkozz vele, egyszerűen állítsd vissza a rendes állásba ha észreveszed, hogy elmozdult! :)

2012. márc. 3. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!