Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól használtat...

Hány hónapos kortól használtatok baba pihenőszéket? És meddig volt jó neki, vagy meddig maradt meg benne? Megérte megvenni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 2. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2 hónapos volt a Fiam, amikor csodákat várva megvettünk egy hiper-szuper zenélős, hintáztatós pihenőszéket, hogy abban végre megmarad, én meg legalább le tudok zuhanyozni.

Nem jött be. Semeddig nem tudtuk használni, ugyanúgy 2 perc után ordított benne, mint bárhol máshol.

2012. márc. 2. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Az en fiam is ordit a sima es a rezgos szekben is egy percre se lehet beletenni foleg nem belecsatolni. Allandoan felhuzza magat vagy ki akar ugrani belole. Most kezdem hozzataplalni gondoltam addig belerakom de akkor inkabb nem eszik amig ott kell ulnie. 5 honapos mult. Szoval nekunk penzkidobas volt igaz az egyiket kolcson kaptuk csak.
2012. márc. 2. 23:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a tapasztalatokat.
2012. márc. 2. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Látom, hogy már nagyon sokan írtak, és meggyőztek téged kedves kérdező. Azért én is leírom az én tapasztalatomat. Fiacskámnak vettünk egy sima, egyszerű pihiszéket. Az első perctől abban aludt napközben, és egyszerűen imádta. Mondjuk alapból jó alvó volt, de a pihiszékben is szépen megaludta a maga kis 4 óráját. Most a kicsi lányomnál is beizzítottuk, úgy néz ki, hogy ő is szeretni fogja. Kb. fél éves korig használtuk. :)
2012. márc. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!