Varrnék adamo hinta utánzatot, milyen rugót kell hozzá venni?
Off: azért kerülnek "harmad annyiba", mert nincs hozzájuk rugó... A rugó a legdrágább az egész hintában (6000 ft körül), amit elég nehéz beszerezni. Én azért vettem eredeti Adamot, mert SEHOL nem kaptunk rugót ezekhez a hintákhoz.
Amúgy bababoltokban tudnak hozzá rendelni/kérni. (Persze lehet, hogy csak mi voltunk bénák...)
Akkor én voltam a balek :(
Bocs...
"Off: azért kerülnek "harmad annyiba", mert nincs hozzájuk rugó... A rugó a legdrágább az egész hintában (6000 ft körül), amit elég nehéz beszerezni. Én azért vettem eredeti Adamot, mert SEHOL nem kaptunk rugót ezekhez a hintákhoz."
Mi is a vaterán vettük anno, PONT UGYAN AZ(barátnőmnek Adamo hintája van, és miliméterről, miliméterre össze tudtuk hasonlítani), mint az Adamo, és rugóval együtt adták.
köszi a válaszokat, mivel már megvettem hozzá az anyagot ferdepántot, és már a rugót is, elkészítjük magunk, egyébként megvenném ezt az olcsóbb verziót.
azt megírnátok hogy a lukak milyen messze vannak egymástól és mi az átmérőjük? nagyon köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!