Fischer Price óceánvarázs hintát, ami hivatalosan 9 kg-ig jó, merte/tudta valaki tovább használni, amikor már nehezebb volt a picurkája, mint 9 kg?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 10:53
1/8 A kérdező kommentje:
Elektromos bébihintáról van szó.
2012. febr. 10. 10:55
2/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van bár kislányom még csak 5 kg. de mielőtt megrendeltem olvastam valahol hogy 11kg-ig használható a 9 kg-ot csak ajánlják,nem tudom mennyire igaz és nem is találom már azt az oldalt ahol ezt olvastam.
3/8 anonim válasza:
Nekünk volt, és használtuk volna 9 kiló felett is, csak akkor már nem maradt meg benne a lányom. De egyébként a motor miatt ajánlják a 9 kilót. Ha nem használod a motort, csak kézzel hintáztatod, szerintem tovább is jó.
4/8 anonim válasza:
Nekünk ilyen van:
Most épp 7 hónapos a kislányom, még elhintázgat benne, de már nem bírja ki sokáig, fel szeretne ülni ...
Etetőszékben még ülni nem tud, így néha ebben is etetem.
Na most jöttem rá, hogy rosszul értelmeztem a kérdésed.
Csak érzed, hogy a hinta bírja-e a plussz súlyt, felügyelet nélkül úgyse hagyod benne.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem még maradna, mert csak 4 hónapos, de már 8 kg. Ezért érdekel. :)
2012. febr. 10. 16:39
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon felted a hintat, akkor inkabb ne probald ki, biztos alapon:) Nekunk a dzsungeles van, es nemsokara 10 kilos lesz a fiam, de meg hasznaljuk, igaz, hogy a motor mar nem hintaztatja olyan erosen, inkabb kezzel. Illetve, o is belemaszik, beleul, benne all, felugyelettel:) Szoval, mi rendesen igenybevesszuk 9 kg folott egy ideje es semmi baja a hintanak, birja a strapat:) De szerintem a 11 kg a felso hatar nagyon. A 9et azert irjak ra, mert az a tuti biztos, arra vallaljak talan a garanciat.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem a hintát féltem, hanem a gyerekemet :) Köszönöm a válaszokat hasznosak voltak, megtudtam amit szerettem volna.
2012. febr. 11. 20:47
8/8 anonim válasza:
Ja, bocs, figyelmetlen voltam, megcsak 4 hos a babad, igy ertheto:) Az enyem mar egy eves, es, mint irtam, magatol maszik mar bele:) A 9 kg nem veletlenul van rairva, ha felted a babadat, inkabb ne kiserletezz. Mi is elpakoljuk mar lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!