Náthás az egy éves fiam Mivel lehet a legkíméletesebben feloldani ami nem jön ki az orrából?
Szörcsög, de nem folyik
sterimar jó szerintetek? Esetleg bedörzsölő balzsam a mellkasra és hátra?
ez a baby luuf balzsam jó lehet?
Nektek is őrjöng a baba amikor szívjátok az orrát?
nálunk akkora feszkót csinál, igaz még sosem volt beteg, de rendszeresen tisztítottuk az orrát és mégis, akkora hisztit csinál szegény
Nálunk soha nem volt hiszti az orrszívásból egyik gyereknél sem. Nem tudom, hogy ezért-e, de mi így csináljuk: viccesen fújunk az orrába tengervizes orrspray-t, anyáéba is :) közben meg a pofavágás és viccelődés. Pár perc után közösen kiszívjuk. Nekünk elemes orrszívónk (is) van, ezzel szoktuk, a gyerek kapcsolja be, előbb anyának (pofavágás, viccelődés), utána a csemetének. Ki kell várni az időt, hogy rendesen feloldódjon, úgy nem olyan kellemetlen.
Mi mindig sterimart használtunk, illetve gyógyszertári mellkas kenőcsöt, sokkal olcsóbb és szerintem jobb is.
Szia.
Jó a sterimar csak hajtógázas,olyan lehet a gyereknek,mintha "orrbavágják".
Azt tapasztaltam a lányomnál,hogy a sterimár után nem akarta hagyni az orrszívózást,nagyon kellemetlen még nekem is,kipróbáltam.Arról nem beszélve,hogy az egyik legdrágább,ha nem a legdrágább.
Én Fluimart javaslok,vagy Afrin babyt,Aqua maries-t ezek pumpásak és a hatóanyaguk megegyezik a sterimaréval.
A baby luuf nagyon jó,amikor a lányom beteg volt és pokoli orrfolyással és orrdugulással küszködtünk,csak akkor tudott aludni éjjel,mikor bekentem a hátát vele.
A betegtájékoztatón részletesen levan írva ,hogy kell használni.
Mielőbbi jobbulást kivánok a kisfiadnak!:)
köszi mindenkinek!
Csinálok kamillát, hátha az segít és veszünk valami balzsamot, remélem az feloldja, nem szeretném ha rámenne a fülére vagy bármi gond lenne
Kipróbáljuk ezt a mókás orrszívást is :)
eddig nem jött ki az orrából semmi, mára meg zöldes sűrű jön.
Ez jó jel?
KÖszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!