1-1,5 éves babátoknak mit hoz majd a nyuszi?
én szeretnék neki több mindent, mert csak úgy nem kap játékot, és ez egy ok hogy adjunk neki.
amit imád kis szék kisasztal, vagy a gyerek kanappé szettet is imádta barátnömnél.
aztán sátorra is gondoltam, úgy volt házba költözünk és kintre. meg kinti játékokat, de úgy nézem ezekböl semmit nem kap meg mert még késöbb költözünk. kiskonyhának sincs hely, pedig ez is jöhetne.
de lehet kisasztalnak helyet szorítunk, mert imádja.
kinder tojás, csoki nyuszi
A húsvét nálunk nem az ajándékozásról szól. Sőt karácsonykor is csak valami jelképeset kaptak a gyerekeim.
Én játék laptopon gondolkodom meg tolókaros triciklin.De lehet, hogy valami nagyobb dolgot kap majd, csak előbb ki kell kérdeznem a családot:)
Bébi puzzle-t is néztem neki, amiken fa fogantyú van és azzal kell a helyére pakolni a dolgokat.
Továbbá szeretnék neki babakocsit amiben tologathatja a kis Emily barátnőjét.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Ja meg még az, hogy aki meg meri locsolni azt agyoncsapom, kivágom az ajtón és utána dobom a csoki nyulat is:D
14 hós a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!