Pár hetes/hónapos babátoknak hoz valamit a nyuszi, Tőletek?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit?
Párommal szoktunk apróságokat ajándékozni, de a pici mégsem kaphat csokitojást. Ha meg pont ő nem kapna semmit, amikor ő a gyerek a családban, az meg milyen igazságtalanság. Nálatok hogy lesz majd? (vagy hogy volt)
2011. ápr. 21. 18:31
1/7 anonim válasza:
tavaly 3 hónapos volt a babám húsvétkor. csokit kapott amit én ettem meg mivel szopizott :D
mi nem ajándékozunk, csak csokit kapnak a gyerekek
2/7 anonim válasza:
Persze! anyatejet :D Nálunk nem szokás ajándékozni ilyenkor, csak csokit kaptunk mi is, ő is azt fog de ahhoz még pirinyó.
3/7 anonim válasza:
Az én lányom 4 hónapos.Tőlem egy ruhácskát kap,az apjától plüss állatot.Később majd kap édességet is.
4/7 anonim válasza:
Szia. Én egy nyuszis rágókát veszek a 4 hónaposomnak. A nagyobb gyerek már több mindent kap, de a kicsit még csak a csörgők és rágókák érdeklik. :)
5/7 anonim válasza:
tavaly volt 3 hónapos húsvétkor. mi is csak csokit szoktunk venni a gyerekeknek, de ő ugye nem kaphatott azt, így vettünk egy nyuszis felhúzós zenélőt, anyuéktól egy nyuszis rágókát, anyóstól egy barikás plüsst. idén már tuti csokihegyek lesznek, bár én nem örülök neki...
6/7 anonim válasza:
Nyuszis jatszoszonyeget, két honapos lány. Amúgy is kellene mar, most akkor a nyuszihozza.
7/7 anonim válasza:
Anyukáméktól nyuszis evőeszköz készletet kap, tőlünk meg ruhát. Végülis a napokban veszünk új babakocsit, arra is rámondhatjuk, hogy a nyuszi hozza:) De neki igazából mindegy, mert 6hónapos, és úgysem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!