Mikortol lehet egy piciket sozni a baba etelet?
első vagyok.Azt hozzáteszem mielőtt mindenki lepontoz(de gondolom így is meglesz:)) hogy alig sózom a mi ételeinket is, attól a pici sótól amit beletettem a krumpliba nem lett semmi baja, csak az étel íze lett jobb.
Amúgy kb 10 hónaposan már a mi ételeinkből evett.
szerintem ezt neked kell eldöntened. enyém 13 hónaposan azt ette amit mi. tehát sósan kapta az ételeket.
én kevés sót használok, ez biztos, mert ha valaki jön hozzánk vendégségbe, mindig jól megsózza az ételt, tehát nem csináltam belőle ügyet, 10 hónapos korától kapja a mi kajánkból amit lehet.
7-8 hónapos korában még külön főztem neki, de egy csipet sót tettem bele és fűszereztem is az ételt 6 hónapos korától (kapor, petrezselyem, stb)
A fiam is azt eszi amit mi, mikor kesz kiszedek neki, aztan so, bors, paprika bele utolag. Ezek kivetelevel minden mas fuszert kap.
Azert kerdeztem meg, mert fogalmam sincs mi az ajanlas evvel kapcsolatban, nem talaltam errol semmit. Kivancsi vagyok ki mikor kezdte.
En is ugy gondolom, hogy minel kesobb annal jobb, de nem fogok senkit sem lepontozni azert, mert O mashogy csinalja a sajat gyerekenel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!