Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol lehet egy piciket...

Mikortol lehet egy piciket sozni a baba etelet?

Figyelt kérdés
13 honapos
2012. febr. 28. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
huh, én kb 5,5 hónaposan kezdtem, mikor elsőnek zöldséget adtam neki...
2012. febr. 28. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
minél később, annál jobb. Én nem emlékszem mikortól, de szerintem elég hamar beletettem. Nekem úgy a finom, gondoltam neki is jobb lesz. De amit csak lehet még a mai nap is só nélkül adom, vagy csak ici-picit teszek bele. (2éves)
2012. febr. 28. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.Azt hozzáteszem mielőtt mindenki lepontoz(de gondolom így is meglesz:)) hogy alig sózom a mi ételeinket is, attól a pici sótól amit beletettem a krumpliba nem lett semmi baja, csak az étel íze lett jobb.

Amúgy kb 10 hónaposan már a mi ételeinkből evett.

2012. febr. 28. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem ezt neked kell eldöntened. enyém 13 hónaposan azt ette amit mi. tehát sósan kapta az ételeket.

én kevés sót használok, ez biztos, mert ha valaki jön hozzánk vendégségbe, mindig jól megsózza az ételt, tehát nem csináltam belőle ügyet, 10 hónapos korától kapja a mi kajánkból amit lehet.

7-8 hónapos korában még külön főztem neki, de egy csipet sót tettem bele és fűszereztem is az ételt 6 hónapos korától (kapor, petrezselyem, stb)

2012. febr. 28. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:

A fiam is azt eszi amit mi, mikor kesz kiszedek neki, aztan so, bors, paprika bele utolag. Ezek kivetelevel minden mas fuszert kap.

Azert kerdeztem meg, mert fogalmam sincs mi az ajanlas evvel kapcsolatban, nem talaltam errol semmit. Kivancsi vagyok ki mikor kezdte.

En is ugy gondolom, hogy minel kesobb annal jobb, de nem fogok senkit sem lepontozni azert, mert O mashogy csinalja a sajat gyerekenel. :)

2012. febr. 28. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
7 hótol sóztam, cukroztam amit kellett.
2012. febr. 28. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták hogy egy éves kortól van szüksége a szervezetnek a sóra. Én is nagyon minimális mennyiséget teszek a sajátunkba mert 13 hónapos kisfiam azt eszi amit mi. Inkább utána sózok magamnak, de egy picitől semmi bajuk nem lesz.
2012. febr. 29. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!