Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 honapos baba anyukája...

7,5 honapos baba anyukája vagyok. A babámnak ugy látom mintha egy picikét meg lenne dagadval a szemhéja. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
Mar jo lenne egy vizeletet megnézetni,de,hogy kell tőle levenni.Nem e a kis veseje miatt.Szerintetek?
2009. ápr. 1. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Kisfiú? Kislány? Vizeletvételbe fiúnál profi vagyok:)
2009. ápr. 1. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el dokihoz, ha ilyenre gyanakodsz. Nem fejelt bele a kis játékába? Nekünk úgy lett egy kis moncsink :(
2009. ápr. 1. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Vizelet vétel, fiúknál: lehet venni a patikában olyan zacskót, amit rá kell ragasztani és elvileg abba bele pisil. Ha ez nem jön össze, akkor vattára pisiljen, és abból egy pár cseppet ki lehet csavarni. Remélem tudtam valamennyire segíteni. Jó egészséget kívánok.
2009. ápr. 1. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A zacsit nem mindenhol fogadják el, a vattás módszerrel meg bele fogsz a kezeddel kenni nem kevés bacit, nem ajánlom! A cél, hogy minél sterilebben legyen a pisi levéve, még mielőtt olyan bacira kapna gyogyszert, ami nem is benne volt. Kisfiú esetén -ezért kérdeztem korábban a nemét- steril üveget a gyógyszertárból, miután evett, ivott, rögtön kibontani a pelusból, neomagnolos vizzel letörölni a kukiját, aztán mivel nemrég ivott, pisilni fog. Sugárba belepisiltetni az üvegbe, szépen alá lehet tartani anélkül, hogy a kukijához nyulnál. Igy biztos csak az ő bacijai lesznek az üvegben, nem a tiéd!
2009. ápr. 1. 21:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Kisfiuról van szó.Arra már án is gondoltam,hogy evés után kipelusozni de nagyon picikét pisilt.És ugy szabad,hogy összegyüjteni egy napi vizeletét és ugy leadni megnézetni.
2009. ápr. 2. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Előbb vidd el dokihoz, és majd ő megmondja, hogy kell e egyáltalán vizeletminta és ha kell, akkor hogyan kell levenni.
2009. ápr. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!