Kiflit melyik étkezésre célszerű adni?
Figyelt kérdés
Lassan 10 hónapos lesz a babám. Elkezdeném neki adni a kiflit vajjal, később majd jobb minőségű felvágottal. Most így néz ki a napi étkezésünk: 08kor tápi 120 ml 10kor gyümi 190g 13kor főzi 200g 16kor gyümi joghurttal, túróval, 19kor tejpép 150ml és közvetlenül lefekvés előtt tápi 120ml. Így átalussza az éjszakát. Mi helyett adjam neki a kiflit? Ti hogy csináltátok? Átlagos mennyiséget eszik a kisfiam amúgy?2012. febr. 28. 14:35
1/3 anonim válasza:
Uhhh... Szerintem kicsit átlag feletti, tejpép+tápi vacsorára. De ha elfogadja, akkor semmi gond. Én reggelire kezdtem neki adni kenyérfélét, néha uzsira. A helyedben viszont a tejpépet váltanám a kenyérfélére.
2/3 anonim válasza:
Ilyen picinek szerintem uzsonnára próbálkozhatnál. Később majd reggeli és vacsinak lehet adni. Utána ebéd kivételével bármikor.
3/3 Disi válasza:
Én uzsira adom, mert különben nem aludná át az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!